<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні піднімуть максимальну ціну на електроенергію для бізнесу  22 травня буде до 28° тепла, в окремих областях - невеликі дощі  Зеленський розповів, скільки винищувачів F-16 потрібно Україні  Путіну час хвилюватися: три версії загибелі президента Ірану  Сім країн НАТО постачатимуть Україні техніку та ракети до ППО в рамках німецької ініціативи  Потепління до +28 і місцями дощі: прогноз погоди в Україні на 22 травня  Перемога Путіна – невигідна: Портников розповів про плани Китаю щодо війни в Українівсі новини дня
Політика
Україна
28.08.2023 403

"Це тільки початок": Ігнат прокоментував атаки безпілотників на Москву

У ніч проти 26 серпня Росію знову атакували дрони.

e7d1f6b1b09b684884548a6aef607c6b_28.08.23

Атаки безпілотників на Москву, які стають все частішими, є наслідком агресії РФ. Пише ТСН. 

Про це заявив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону.

Він переконаний, що такі випадки у РФ ставатимуться дедалі частіше.

"Росія отримала те, що й мала отримати - теж повітряні тривоги. Звичайно, це тільки початок. Я думаю, що Сили оборони будуть мати більше засобів для того, щоб на Росії було все тривожніше і небезпечніше і щоб вони пережили те саме, що переживають наші громадяни", - заявив Ігнат.

За його словами, загарбники мають заплатити високу ціну за агресію.

"Але без зброї, без реакції на те, що вони роблять, зрозуміло, не обійтися, тому Росія буде дедалі частіше переживати такі атаки", - зауважив речник.

Нагадаємо, що у ніч проти 26 серпня Москву та область вчергове атакували безпілотники. Росіяни звинуватили в атаці "київський режим".

Оценка материала:

5.00 / 2
"Це тільки початок": Ігнат прокоментував атаки безпілотників на Москву 5.00 5 2
Політика / Україна
28.08.2023 403
Еще материалы раздела «Україна»