<
НОВИНИ ДНЯ: Короткочасні грози з проясненнями: синоптик дала прогноз погоди в Україні на 17 травня  Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травнявсі новини дня
Політика
Росія
28.08.2023 432

Дефіцит робочих рук в Росії: Путін вимагає використовувати дитячу працю

Кремлівський диктатор пропонує зокрема надати пільги роботодавцям, які наймають на роботу осіб молодше 18 років.

7646fdd8978dedf76a71d04da929d92c_28.08.23

Президент країни-агресорки Росії Володимир Путін доручив уряду спростити правила найму на роботу неповнолітніх, щоб впоратися з дефіцитом робочої сили в Росії. Пише ТСН. 

На сайті Кремля з'явився перелік президентських доручень уряду, зроблених за підсумками форуму "Сильні ідеї для нового часу". Там є і доручення, що стосуються зняття деяких обмежень на дитячу працю.

Путін доручив уряду "посприяти зайнятості" і "простимулювати до працевлаштування" громадян у віці 14-24 років, які проходять очне навчання. З цією метою пропонується зокрема надати пільги роботодавцям, які наймають на роботу осіб молодше 18 років.

еме доручення пропонує уряду зняти обмеження під час прийому на роботу учнів вузів і профтехучилищ, якщо їх наймають на виробництво "високотехнологічної продукції".

Нагадаємо, Росія зіткнулася з найбільшою нестачею робочої сили за останні десятиліття: війна спричинила падіння до рівня дев’яностих. Це призведе до падіння рівня економіки та може розпалити інфляцію.

Оценка материала:

5.00 / 2
Дефіцит робочих рук в Росії: Путін вимагає використовувати дитячу працю 5.00 5 2
Політика / Росія
28.08.2023 432
Еще материалы раздела «Росія»