<
НОВИНИ ДНЯ: Картопляні деруни з шинкою та сиром: цікавий рецепт  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Банки знизили ставки за депозитами: під який відсоток можна покласти гроші  Чому Путін раптово заговорив про мир: експерт пояснив, чого прагне РФ  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травня  США пригрозили санкціями банку Raiffeisen через зв'язки з Росією, - Reuters  Криптобіржа, майнінг чи винагорода в іграх. Як отримати криптовалюту та заробляти на нійвсі новини дня
27.08.2023 495

"Нафтогаз" хоче щороку збільшувати видобуток газу на 0,5-3 млрд куб. м

Державний "Нафтогаз" має два плани зі збільшення власного видобутку газу щороку.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на інтерв'ю голови "Нафтогазу" Олексія Чернишова.

"Якщо говорити про життя в період війни, то метою групи "Нафтогаз" є забезпечення сталого постачання енергії і видобутку, який покриває споживання. Це в ідеалі. Забезпечення об’ємів для опалювального сезону різних видів енергії без навантаження на бюджет", - сказав він.

Чернишов також зазначив, що у "Нафтогазу" є песимістичний та оптимістичний плани зі збільшення газовидобутку.

За песимістичним планом "Нафтогаз" буде розраховувати на свої інвестиційні спроможності, які дозволять збільшувати видобуток газу щороку приблизно на 0,5-1 мільярд кубометрів.

Водночас за оптимістичним планом завдяки успішним реформам, ринку енергії, іноземним партнерам, доступності капіталу та кредитування компанія зможе збільшувати видобуток на 1-3 млрд куб. м щороку.

Нагадаємо, у 2023 році група "Нафтогаз" планує збільшити видобуток газу на 8% порівняно з 2022 роком.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Нафтогаз" хоче щороку збільшувати видобуток газу на 0,5-3 млрд куб. м 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
27.08.2023 495
Еще материалы раздела « Ринки та компанії»