<
НОВИНИ ДНЯ: Напад РФ на НАТО: в ГУР оцінили, за скільки днів Кремль може захопити країни Балтії  Потенційне створення ПВК в Україні: нардеп пояснив важливий нюанс  Чи може війна в Україні закінчитися найближчим часом: у розвідці США оцінили  Паска від Лілії Цвіт: давній рецепт господинь  Доступ до виплат та реєстрація. Які зміни для українців ухвалили у Польщі  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  Путін хоче покарати Шойгу за нездатність досягти цілей у війні в Україні: в ISW назвали ознакивсі новини дня
Політика
Світ
29.08.2023 287

Залужний таємно зустрічався із командуванням НАТО: Подоляк розкрив деталі

Залужний щодня активно спілкується з представниками Міністерств оборони або Генштабів західних партнерів.

ecfeb20ab7e54727ff9e343228dffd90_29.08.23

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний часто має секретні засідання із командуванням НАТО. Донедавна ця інформація від ЗМІ приховувалася. Пише ТСН. 

Про це розповів радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк в ефірі телемарафону.

Він підкреслив, що Залужний щодня активно спілкується з представниками Міністерств оборони або Генштабів західних партнерів.

Подоляк пояснив, що на таких нарадах головнокомандувач розповідає партнерам про тактику і стратегію ЗСУ, а також про тактику російської армії і повідомляє, що Україні ще потрібно для успішного просування на фронті.

"Ці консультації постійно тривають. Тим паче, вони йдуть із нашими партнерами зі США та Великої Британії", - наголосив радник.

Додамо, що 26 серпня видання The Guardian повідомило, що командування НАТО провело секретну нараду з головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним на кордоні Польщі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Залужний таємно зустрічався із командуванням НАТО: Подоляк розкрив деталі 5.00 5 1
Політика / Світ
29.08.2023 287
Еще материалы раздела «Світ»