<
НОВИНИ ДНЯ: Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умови  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  Паска, панетоне, коломба: головні відмінності великодньої випічки  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацює  Рецепт легендарної паски від Дарії Цвєк: це щось неперевершене  В Україні утримається суха погода, вдень до +23°всі новини дня
Політика
Україна
30.08.2023 583

Резніков відповів, чи збирається він у відставку після скандалів з закупівлями у Міноборони

Голова Міноборони також прокоментував інформацію про начебто його призначення па посаду посла в Лондоні.

Голова Міністерства оборони України Олексій Резніков заявив, що обговорював з президентом Володимиром Зеленським можливість переходу на інші посаду, але остаточне рішення буде приймати голова держави. Пише ТСН. 

Про це Резніков заявив під час пресконференції у понеділок, 28 серпня.

На питання журналістів про те, чи не пропонував президент піти у відставку після скандалів з закупівлями у МО, Резніков заяви, що "ми маємо дуже багато спілкування з президентом. Але воно на 98% стосується нашої оборони. Ще на 2% - із розмов про майбутнє нашої армії в контексті глобальному. Але пропонувати людина на посаду міністра оборони – це право президента, і якщо він запропонує мені попрацювати над реалізацією іншого проєкту, то я б, мабуть, погодився. Бо ця посада, хто б на ній не був – це Голгофа".

На питання про те, чи пропонував Зеленський посаду посла у Великії Британії, Резніков відповів, що "ще у 2021 році перед призначенням мене в Міноборони у президента було кілька різних проєктів, як я був готовий реалізовувати. І президент обирав. Посада посла – це не проєкт. Але є кілька різних можливостей, як реалізувати ці великі проєкти, особливо в контексті проєкту майбутнього нашої армії".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Міноборони стверджують, що куртки для військових, які закупили у Туреччині, і навколо яких виник корупційний скандал, точно були зимовими, а не літніми, як про це писали журналісти-розслідувачі.

Крім того, ми раніше інформували, що журналісти заявили про можливу причетність нардепа від "Слуги народу" Геннадія Касая до закупівлі Міноборони України курток для військових за завищеною в декілька разів ціною.

Оценка материала:

5.00 / 1
Резніков відповів, чи збирається він у відставку після скандалів з закупівлями у Міноборони 5.00 5 1
Політика / Україна
30.08.2023 583
Еще материалы раздела «Україна»