НОВИНИ ДНЯ: Найповільніший наступ за 100 років: WSJ розвінчав міф про "неминучу перемогу" Путіна  Особливий час: цим 5 знакам зодіаку Всесвіт готує великий подарунок до кінця грудня  У Кремлі зробили заяву щодо перемир’я з Україною на час виборів: подробиці  У Путіна цинічно заявили, що "весь Донбас російський": деталі  Україна отримала від США проєкт щодо гарантій безпеки, - Зеленський  Зеленський відповів, чому в Україні не підвищили зарплати військовим  Погода 12 грудня буде вітряною: насувається похолоданнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
31.08.2023 633

90% людей не знають, як правильно готувати картоплю по-селянськи

Як приготувати смачну картоплю по-селянськи, який потрібно додати секретний інгредієнт? І це не часник.

b2c65aa14aa5b5c5e3a697bb83e1948c_31.08.23

90% людей не знають, як правильно готувати картоплю по-селянськи. Пише ТСН. 

Щоб приготувати хрустку картоплю по-селянськи, на пів кілограма картоплі треба:

  • півтора чайної ложки солі,
  • чайна ложка паприки,
  • пів чайної ложки червоного перцю,
  • пів чайної ложки чорного перцю,
  • олія для смаження.

Для приготування знадобиться такий секретний інгредієнт, як кукурудзяний крохмаль. Його треба 50 г на 500 г картоплі. Крім цього незвичайного інгредієнту, для приготування картоплі по-селянськи знадобиться окріп.

Як приготувати картоплю по-селянськи

  • Ретельно помиту картоплю нарізати на скибки-слайси.
  • Додати до картоплі пів чайної ложки солі, залити окропом і залишити так на 20 хвилин.
  • Після цього злити з картоплі воду.
  • До крохмалю додати спеції, ложку солі, все перемішати.
  • Обваляти скибки картоплі в суміші з крохмалю і спецій.
  • Запікати за температури 200° 25-30 хвилин.

Оценка материала:

5.00 / 1
90% людей не знають, як правильно готувати картоплю по-селянськи 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
31.08.2023 633
Еще материалы раздела «Суспільство»