<
НОВИНИ ДНЯ: Байден може зняти свою кандидатуру з виборів: ЗМІ назвали заміну  Суди над Трампом: у чому звинувачують екс-президента та як це впливає на вибори  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчою  В Україні прогнозують дощі із грозами та шквальний вітер  Контрнаступ: які проблеми мають вирішити ЗСУ, щоб підготуватисьвсі новини дня
Політика
Росія
30.08.2023 348

В Росії розбився вертоліт Мі-8, що належав ФСБ

Авіасудно розбилося під час виконання тренувального польоту.

4c35af0e60881a4cd0f67dbb9b346838_30.08.23

В Челябінській області Росії 29 серпня зазнав катастрофи вертоліт Мі-8, що належав ФСБ. Пише ТСН. 

Про це повідомляють російські засоби масової пропаганди.

Росіяни заявили, що вертоліт Мі-8 впав у Челябінській області із поки що не відомих причин. Однак за даними деяких російських пропагандистів, причиною падіння вертольота Мі-8 стала відмова техніки.

За попередньою інформацією, загинули, за різними даними, троє або четверо членів екіпажу, які перебували на борту. Їхні тіла вже знайдені на місці інциденту.

У російських пабліках також стверджується, що вертоліт належав ФСБ Росії. Авіасудно розбилося під час виконання тренувального польоту, коли пілоти відпрацьовували маневр "зліт-посадка".

Нагадаємо, боєць ГУР натякнув, що нещодавній удар по бомбардувальнику Ту-22М3 на аеродромі під Новгородом могла завдати українська військова розвідка.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Росії розбився вертоліт Мі-8, що належав ФСБ 5.00 5 2
Політика / Росія
30.08.2023 348
Еще материалы раздела «Росія»