<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні від 1 травня набувають чинності важливі зміни до ПДР: що треба знати водіям  Місцями з дощами, проте дуже тепло: прогноз погоди на 29 квітня  Лубінець жорстко розкритикував федерацію Червоного Хреста, за захист інтересів Росії  В ISW пояснили, що допоможе Силам оборони звільнити всі окуповані РФ території  Скільки систем Patriot потрібно Україні для захисту: Зеленський назвав цифру   Початок наступного тижня в Україні буде теплим - удень до +25°  Байден заявив, що візьме участь у дебатах з Трампомвсі новини дня
Політика
Росія
30.08.2023 2765

Чому дрони долітають до Москви: Симоньян здивувала безглуздим поясненням

Нібито ППО не для цих "маленьких штучок".

faabb9231323c16cf7dec6dda56aff45_30.08.23

Російська пропагандистка й путіністка Маргарита Симоньян видала свою версію того, чому не вдається збити безпілотники, які атакують Москву. Пише ТСН. 

Про це повідомляє Центр протидії дезінформації.

Симоньян розповіла, що нібито запитувала російських військових, чому дрони долітають до Москви. І що їй відповіли, що тоді ППО безупинно стрілятиме по птахах.

"Я ставила це запитання військовим. Вони кажуть, що ППО не призначена для того, щоб помічати й відловлювати ось ці маленькі штучки, бо тоді вона буде безупинно стріляти по птахах, по будь-яких", - заявила пропагандистка в телеефірі.

Раніше Симоньян побідкалася на безпілотник, який впав неподалік її вулиці. Сталося це  21 серпня, коли дрони атакував Москву та Підмосков'я.

Оценка материала:

5.00 / 4
Чому дрони долітають до Москви: Симоньян здивувала безглуздим поясненням 5.00 5 4
Політика / Росія
30.08.2023 2765
Еще материалы раздела «Росія»