<
НОВИНИ ДНЯ: Візити Путіна до союзників лише погіршують його становище: Піонтковський пояснив причину  Аномальний дефіцит кадрів: в Україні у трьох галузях злетіли зарплати  Аномальна спека і штормове попередження: якою буде погода в Україні 1 липня  Голова СБУ пообіцяв "сюрпризи" для новітніх російських систем ППО у Криму  Дебати майже не вплинули на рівень підтримки Байдена та Трампа, - опитування  Припинити російські бомбардування КАБами можна одним ударом: що для цього потрібно — Forbes  Україну накриє нестерпна спека: коли очікувати високої температури повітря всі новини дня
Політика
Україна
31.08.2023 410

Росія затопила пороми біля Кримського мосту?: з'явилися чіткі супутникові знімки

Росіяни в паніці після останніх атак на незаконний Кримський міст встановили поблизу споруди баржі для захисту від українських морських дронів.

e94c67df82181aadb1a5211d857f577a_31.08.23

Росія, найімовірніше, не повністю затопила баржі біля Кримського мосту, а лише закріпила їх якорями на одному місці. Пише ТСН. 

Про це повідомляє Радіо Свобода, у розпорядженні яких з'явилися супутникові знімки сервісу Planet.com.

На фото видно що на південь від незаконного Кримського мосту встановили баржі. Ймовірно, їх затопили лише частково, адже глибина в цьому місці не перевищує 2-4 метра.

Можливо, ці баржі росіяни планують використати як основу для захисту мосту від українських морських дронів.

Нагадаємо, раніше в ГУР повідомили, що у районі Керченської протоки російські окупанти затоплюють пороми, щоб захистити незаконний Кримський міст. За планом окупантів, затопити щонайменше шість суден, аби створити загородження проти українських морських дронів.

Згодом у Мережі з’явилися супутникові фото поблизу Кримського мосту, на яких видно, імпровізовані російські водні загородження на західних підступах до Керченської переправи.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія затопила пороми біля Кримського мосту?: з'явилися чіткі супутникові знімки 5.00 5 1
Політика / Україна
31.08.2023 410
Еще материалы раздела «Україна»