<
НОВИНИ ДНЯ: Липень в Україні почнеться зі спеки до +37°, на заході дощитиме  Візити Путіна до союзників лише погіршують його становище: Піонтковський пояснив причину  Аномальний дефіцит кадрів: в Україні у трьох галузях злетіли зарплати  Аномальна спека і штормове попередження: якою буде погода в Україні 1 липня  Голова СБУ пообіцяв "сюрпризи" для новітніх російських систем ППО у Криму  Дебати майже не вплинули на рівень підтримки Байдена та Трампа, - опитування  Припинити російські бомбардування КАБами можна одним ударом: що для цього потрібно — Forbesвсі новини дня
Політика
Росія
31.08.2023 432

Військовий аналітик назвав тих, хто здатний здійснити заколот проти Путіна

Через санкції бізнес-еліта Росії може піти на заколот проти Кремля.

6c5f0cb46d8acfa62dee9fbe7fe485be_31.08.23

Російські олігархи здатні зробити заколот проти путінської влади в РФ. Пише ТСН. 

Про це повідомив в ексклюзивному інтерв’ю ТСН.ua військовий аналітик, полковник Петро Черник.

"На мій погляд, єдина серйозна сила, котра може знайти оцю кротову нірку до самого Путіна - це велика олігархія. Чому? Вони всі обкладені санкціями, вони шалено втрачають, а люди, які мають ультрависокі прибутки і вони вже збожеволіли на своїх статках", - зазначив експерт.

За словами Черника, від військовиків кроку щодо заколоту чекати не доводиться, тому що міністр оборони Сергій Шойгу є вірним поплічником саме очільника Кремля Путіна.

"До речі, теж доволі рідкісне явище в їх історії, щоб саме військовики так підтримували свого царя чи недоцаря", - сказав експерт.

Нагадаємо, у Москві вважають, що після ймовірної загибелі очільника "Вагнера" Євгена Пригожина в Росії існує загроза нового військового заколоту. Російські спецслужби вже працюють над тим, щоб проконтролювати і не допустити подібної ситуації, яку "Вагнер" організував наприкінці червня.

Тим часом у Міноборони Росії більш зацікавлене в загибелі Пригожина, аніж Путін.

Оценка материала:

5.00 / 2
Військовий аналітик назвав тих, хто здатний здійснити заколот проти Путіна 5.00 5 2
Політика / Росія
31.08.2023 432
Еще материалы раздела «Росія»