<
НОВИНИ ДНЯ: Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітнявсі новини дня
Політика
Україна
01.09.2023 2198

Російські добровольці знову перетнули кордон та атакували аеродром у Курську: "Всі цілі було знищено"

У РДК розповіли подробиці спецоперації.

e92e74b7ff3a08dcae875800a67cd74c_01.09.23

Військові з "Російського добровольчого корпусу" розповіли подробиці успішної спецоперації на аеродромі у Курську. Вони повідомили, що вкотре перетнули українсько-російський кордон та знищили там багато ворожих цілей. Пише ТСН. 

Про це йдеться в офіційній заяві РДК.

Російські добровольці повідомили, що вони спільно з контррозвідкою СБУ провели успішну спецоперацію. Росіяни, які воюють на боці України, в ніч проти 27 серпня вкотре перетнули "дірявий" кордон Росії та атакували аеродром у Курську.

"Без перешкод знову пройшовши дірявий кордон, у ніч проти 27 серпня ми вдарили безпілотниками по військовому об'єкту - аеродрому з путінськими стерв'ятниками. Знищено всі намічені цілі. Наголошуємо: законні цілі, які несли горе і смерть мирним українським містам. Уражено й елементи ППО, яка прикривала літаки катів", - йдеться в заяві.

Також російські добровольці зазначили, що багатоповерхівку в Курську обстріляла саме російська ППО, а не їхній дрон.

"Ось до якого жалюгідного стану, небезпечного для самих громадян, доведена оборона країни! Курський губернатор бреше, що в багатоповерхівку врізався наш дрон, і заважає Міністерству оборони, яке намагалося зовсім промовчати про пошкоджену будівлю і просто зам'яти свою ганьбу", - зазначили вони.

Нагадаємо, раніше деякі українські ЗМІ повідомили, що аеродром у Курську атакувало 16 безпілотників. Дрони відпрацювали по чотирьох літаках Су-30 та одному МіГ-29. Також серед уражених цілей - радари комплексу С-300 та два "Панцири".

Оценка материала:

5.00 / 3
Російські добровольці знову перетнули кордон та атакували аеродром у Курську: "Всі цілі було знищено" 5.00 5 3
Політика / Україна
01.09.2023 2198
Еще материалы раздела «Україна»