<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні 26 червня подекуди короткочасні дощі, вдень до +27°  Скільки коштує вища освіта в Україні: вартість навчання у топових університетах  Різка зміна правил вступу на аспірантуру: що потрібно знати чоловікам призовного віку  Чи може Україна залишитися без танків: у Forbes дали чітку відповідь  Спека трохи спаде: прогноз погоди в Україні на 26 червня  День Конституції України 2024 року: коли святкуємо і чи буде вихідний  Чому під час тривоги в Києві зупиняється громадський транспортвсі новини дня
Політика
Україна
01.09.2023 378

"Червоні лінії" вже пройдено. Путін і його режим насправді бояться довгої війни, - Юсов

Для російського диктатора "точку неповернення" і так звані "червоні лінії" вже пройдено. І Путін, і його оточення насправді бояться довгої війни проти України.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву представника Головного управління розвідки Міноборони України Андрія Юсова в ефірі телеканалу FREEДОМ.

"Мені здається, що для нього (Путіна - ред.) точка неповернення і "червоні лінії" вже давно пройшли. І це розуміють багато представників його режиму, так званих бізнес-еліт. Стратегічний глухий кут, стратегічний програш - жодної з цілей цієї війни агресивної, цього геноциду, не досягнуто. І, безумовно, у Кремлі це прекрасно розуміють", - сказав Юсов.

За його словами, попри те, що кремлівська пропаганда заявляє про те, що нібито Росія може і готова воювати роками, на внутрішню аудиторію такого посилу немає.

Представник ГУР зазначи, що у Росії навпаки є спроба підтримати ілюзію нормальності, наскільки це можливо взагалі.

"Тобто говорять постійно, що все відбувається за планом, що є зарплати, пенсії, а війна - десь там, далеко. Ось це два різних ключових повідомлення, меседжі на внутрішню аудиторію і на зовнішню. І це означає, що насправді Путін і його режим бояться довгої війни. Інакше риторика всередині Російської Федерації була б абсолютно іншою", - наголосив Юсов.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Червоні лінії" вже пройдено. Путін і його режим насправді бояться довгої війни, - Юсов 5.00 5 2
Політика / Україна
01.09.2023 378
Еще материалы раздела «Україна»