<
НОВИНИ ДНЯ: Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Політика
Росія
01.09.2023 763

"ППО нічого не збила". Під Москвою палає завод з виробництва електроніки для ракет

У Люберцях (Московська область) після атаки БПЛА сталася пожежа на заводі. Там виготовляють електроніку для ракет.

photo_2023_09_01_08_06_29__1__650x410_01.09.23

Про це РБК-Україна розповів представник ГУР МО Андрій Юсов.

За інформацією співрозмовника, "бавовна" сталася внаслідок атаки БПЛА, але точна їх кількість не уточнюється.

"Собянін (мер Москви - ред.) збрехав - нічого їхнє ППО не збила. Є пожежа в Люберцях, на Томілінському електронному заводі. На ньому росіяни виробляють електроніку для ракет", - розповів Юсов.

За даними видання, цю операцію організувало ГУР Міноборони. Проте в самій розвідці не підтверджують свою причетність чи непричетність до події.

Нагадаємо, що цієї ночі росіяни знову жалілися на "атаку безпілотників". Спочатку вони збивали "невпізнаний об'єкт" у Пскові.

Потім про атаку БПЛА повідомили у Підмосков'ї, Курській та Бєлгородській області.

Так, за даними російських джерел, два БПЛА буцімто атакували місто Курчатів у Курській області. Там пошкоджена адміністративна будівля та житловий будинок.

Крім того, в московських аеропортах вночі оголошували план "Килим". Через що десятки рейсів на виліт і приліт затримуються.

Своєю чергою московський мер Сергій Собянін заявляв про "роботу ППО поруч із Люберцями" та зазначав, що нібито припинено чергову спробу прольоту безпілотника до Москви. Однак очевидці жалілися на вибухи, а згодом в мережі показали кадри з місця пожежі.

Оценка материала:

5.00 / 1
"ППО нічого не збила". Під Москвою палає завод з виробництва електроніки для ракет 5.00 5 1
Політика / Росія
01.09.2023 763
Еще материалы раздела «Росія»