<
НОВИНИ ДНЯ: Навіщо Китаю заморожування російсько-української війни: політолог звернув увагу на цікавий момент  Макрон радить французам не обирати до парламенту ультралівих та ультраправих, - AP  Шольц про ідею Путіна щодо "перемир'я": ті, хто вірять, явно передивилися Russia Today  Червень в Україні завершиться спекою, - прогноз  Спека до +31: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині 28 червня  Коли наступить перемога у війні: українці назвали терміни та умови  Температура підвищується: де 28 червня в Україні буде найспекотнішевсі новини дня
Політика
Україна
02.09.2023 567

Війна має бути перенесена на територію Росії – Буданов

Водночас керівник ГУР зазначив, що Україна не працює методами, подібними російським.

35f6c15e3d19daf8a54282e7223720db_02.09.23

Начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов прокоментував перенесення війни на територію РФ. За його словами, це "чудова ідея". Пише ТСН. 

Про це йшлося в інтерв'ю Буданова Наталії Мосейчук.

"Чудова ідея, як на мене. Ми не працюємо такими методами, якими працює РФ, тому порівнювати це абсолютно неправильно",  — зауважив Буданов.

За його словами, війна має бути перенесена на іншу територію, якою для України є Російська Федерація та інші території, де існує їхній вплив.

Нагадаємо, РФ може тримати оборону "хоч все життя", якщо Україна не діятиме, зазначав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов раніше. Він зауважив, що у путінського режиму немає більше ніякого ресурсу, крім людського. Він також назвав мету спецоперації розвідки у Криму 24 серпня та анонсував наземну операцію для звільнення півострова, а не лише удари про ворогу.

Оценка материала:

5.00 / 1
Війна має бути перенесена на територію Росії – Буданов 5.00 5 1
Політика / Україна
02.09.2023 567
Еще материалы раздела «Україна»