<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Політика
Світ
03.09.2023 381

Зеленський про Росію: якщо один терорист вбиває іншого, то в такій державі знайдеться третій

У державі, в якій один терорист вбиває іншого, завжди знайдеться й третій.

_gettyimages_1242583352_6_650x410_03.09.23

Про це заявив президент Володимир Зеленський, повідомляє РБК-Україна з посиланням на виступ на щорічному міжнародному економічному форумі "Амброзетті".

"Хіба є якась сила в тому, щоб ударити ракетою по літаку зі своїм конкурентом, а самому при цьому боятися вилетіти з Росії в будь-яку державу, та й по своїй державі їздити виключно на бронепоїзді. Хоча це закономірність, бо якщо один терорист вбиває іншого терориста, то в такій державі знайдеться третій", - заявив президент, говорячи про Росію та загибель ватажка ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина. Смерть Пригожина

Літак лідера ПВК "Вагнера" розбився 23 серпня неподалік резиденції Володимира Путіна на Валдаї. В результаті авіакатастрофи загинули десять людей. Російська влада стверджувала, що серед пасажирів був і Євген Пригожин.

При цьому через декілька днів Кремль заявив, що в результаті авіакатастрофи загинув ватажок ПВК "Вагнера". 29 серпня його таємно поховали на Прохорівському цвинтарі в Санкт-Петербурзі.

Спікер Кремля Дмитро Пєсков заявив, що однією з версій аварії літака Євгена Пригожина є "навмисне злодіяння".

У Білому домі не виключають, що Путін може бути причетний до загибелі Пригожина, оскільки Кремля має довгу історію вбивства опонентів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський про Росію: якщо один терорист вбиває іншого, то в такій державі знайдеться третій 5.00 5 2
Політика / Світ
03.09.2023 381
Еще материалы раздела «Світ»