<
НОВИНИ ДНЯ: На Марсі сфотографували «шрам» завдовжки 600 км  У забороненій ОПЗЖ думають над створенням нової партії: що кажуть у Бойка  Зеленський відповів, чи запросять Путіна на наступний Саміт миру щодо України  Як приготувати смачний і поживний сендвіч на сніданок: рецепт з Instagram  Коли Собор архангела Гавриїла: історія свята, традиції  Чи відступить спека в Україні: синоптики дали детальний прогноз до кінця тижня  Не "Слуга народу": під яким брендом партія Зеленського може піти на виборивсі новини дня
Політика
Україна
03.09.2023 392

Буданов прокоментував "повільний контрнаступ"

Буданов наголосив, що українські війська рухаються впеед.

a1faa58a19006fdabc22617a11b503ac_03.09.23

Голова Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов прокоментував заяви про "повільний контрнаступ". Він наголосив, що українські захисники попри усе рухаються вперед. Пише ТСН. 

Про це він сказав в інтерв'ю Наталії Мосейсук.

Буданов зазначив, що Україна рухається вперед, попри заяви, що це "відбувається повільно".

"Наближуємось. Є певні уповільнення. Інколи з суб'єктивних причин, інколи з об'єктивних причин. Ну це нормально, але ми рухаємось вперед і навіть те, що ви зараз згадали багато хто каже повільний наступ. Дивіться саме формулювання ви ж самі кажете повільний, але наступ. Це ж не повільно відповзання назад це повільний наступ, але вперед", - наголосив розвідник.

Нагадаємо, Буданов назвав мету висадки ГУР у Криму та анонсував наземну операцію.

Оценка материала:

5.00 / 1
Буданов прокоментував "повільний контрнаступ" 5.00 5 1
Політика / Україна
03.09.2023 392
Еще материалы раздела «Україна»