<
НОВИНИ ДНЯ: В Україну йде перша спека: синоптик дала прогноз прогноз на 21 травня  В Україні обмежили діяльність онлайн-казино  В Україні здорожчає пальне: в чому головна проблема  До України йде спека: прогноз погоди на вівторок, 21 травня  Хто і де може вручати повістки: що каже новий закон про мобілізацію  Україна зробила Крим непридатним для російських військ – Годжес про удари по півострову  Кулеба зробив різку заяву щодо зброї від партнерів і примусу України до переговоріввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
03.09.2023 646

Лісовий спростував міф про онлайн-навчання у школах і дав пораду батькам

У нинішній ситуації з безпекою в Україні Міносвіти не може наполягати на виключно очному навчанні.

9370ce3d43bbbb26e55098e47bff4d32_03.09.23

Міносвіти України не скасовувало дистанційного навчання у школах, тож воно доступне поряд із офлайн-навчанням. Пише ТСН. 

Про це міністр освіти і науки Оксен Лісовий повідомив у ефірі телемарафону "Єдині новини" 1 вересня.

Так, Лісовий спростував міф про скасування дистанційного навчання у школах.

"Є такий міф, що Міністерство освіти нібито скасувало дистанційне навчання – це маніпуляція. Дистанційне навчання є, тому що для нас безпека є ключовим пріоритетом, фізична і ментальна безпека дітей. І в цій ситуація ми безумовно не можемо наполягати на виключно очному навчанні", – пояснив ситуацію міністр.

Він також дав пораду батькам тих школярів, які не хочуть відпускати своїх дітей на офлайн-навчання до школи.

"Міністерство освіти затвердило наказ, який дозволяє тимчасове переведення до іншої школи за спрощеною процедурою. Є хороші приклади, коли в одній школі створюють окремі дистанційні класи, тому ця можливість (дистанційного навчання – ред.) залишається", – повідомив Лісовий.

Нагадаємо, раніше міністр освіти повідомив, що школи не змушуватимуть учнів іти на уроки після ночі, поведеної в укритті через повітряну тривогу.

Оценка материала:

5.00 / 2
Лісовий спростував міф про онлайн-навчання у школах і дав пораду батькам 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
03.09.2023 646
Еще материалы раздела «Суспільство»