<
НОВИНИ ДНЯ: Справа про штурм Капітолію проти Трампа: суд підвищив юридичну планку для прокурорів  Автомобіль, який Путін подарував Кіму, має південнокорейські запчастини, - Reuters  Люди на пляжі - як "живий щит": Маломуж прокоментував "приліт" по відпочивальниках у Севастополі  Рецепт кабачкових млинців на молоці  Археологи знайшли унікальні стародавні гробниці у Південній Кореї  У РФ хочуть повернути смертну кару: достатньо лише указу Путіна  “Бронь” на папері не відображається в “Резерв+”: що робитивсі новини дня
02.09.2023 403

Як заощадити на платіжці за газ

Для того, щоб не переплачувати власні кошти за спожитий газ, варто постійно передавати показники лічильника, навіть якщо наразі не мешкаєте в помешканні та не користуєтесь газом.

Про це повідомляє пресслужба Нафтогаз України.

"Передавати показання лічильника необхідно навіть, якщо ви тимчасово не проживаєте у помешканні та не користувалися газом", - йдеться в повідомленні.

Що буде, якщо не передавати показання?

Якщо цього не зробити, оператори ГРМ (міськ- або облгаз) можуть нарахувати обсяг спожитого газу на основі "планового щомісячного об’єму споживання".

"Щоб уникнути цього, передавайте щомісяця фактичні, незмінні показання лічильника", - радять у компанії.

Як передати показання?

Якщо ви клієнти Кропивницька філія "Газмережі", Дніпровська філія "Газмережі", Харківська філія, Харківська міська філія "Газмережі" та Криворізька філія "Газмережі", Донецькоблгаз та АТ "Вінницягаз", АТ "Житомиргаз", АТ "Сумигаз", Київоблгаз, АТ "Львівгаз", АТ "Дніпропетровськгаз", АТ "Івано-Франківськгаз", АТ "Хмельницькгаз" і АТ "Миколаївгаз", обирайте зручний сервіс:

  1. +38 066 300 28 88;
  2. +38 098 300 28 88;
  3. +38 093 300 28 88.

Ціни на газ в Україні

Під час воєнного стану в Україні діє мораторій на підвищення тарифів на газ, опалення та гарячу воду. Тому наразі діють наступні ціни на газ:

  • для населення - 7,96 гривень за кубометр;
  • для підприємств теплокомуненерго - за 7,42 гривень за кубометр.

Оценка материала:

5.00 / 1
Як заощадити на платіжці за газ 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
02.09.2023 403
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»