<
НОВИНИ ДНЯ: Коли почнуть розсилати повістки поштою: відповідь Кабміну  Пиріг з сиром і зеленню: простий рецепт несолодкої закуски  Церковний календар на червень 2024 року: коли будемо святкувати Трійцю та Вознесіння Господнє  В Україну ввірветься справжня спека, але будуть дощі: синоптики дали прогноз на початок тижня  Росіяни зібрали на Кольському півострові велику кількість боєздатних бомбардувальників  Секрет ідеального омлету: про ці дрібниці часто забувають  Перша спека і дощі: в Україну нарешті йде справжнє тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
03.09.2023 333

Гороскоп на 3 вересня для всіх знаків зодіаку: день, коли є ризик стати жертвою ошуканства

Повітря нинішнього дня заряджене негативною енергією, а його символ – павукова сітка – говорить про ризик стати жертвою ошуканства.

4ae76719a5f7d2dcc3d6b2009cc55be9_03.09.23

Ошуканство ймовірне у будь-якій життєвій сфері, але оскільки йдеться про вихідний, побоюватися потрібно не лише незнайомих, а й близьких людей – коханих, рідних та друзів. Зрозуміло, в більшості випадків вони можуть ввести нас в оману не спеціально, а ненароком, але ошуканство залишиться ошуканством, яку б мету вони водночас не переслідували, так що необхідно бути обережними. Пише ТСН. 

Овен (21.03 – 20.04)

Гороскоп на 3 вересня для Овнів

Ідеї, які цього дня можуть спасти на думку, з великою ймовірністю виявляться нездійсненними, тому не варто розглядати їх всерйоз – навіщо безцільно витрачати час і сили?

Телець (21.04 – 21.05)

Гороскоп на 3 вересня для Тельців

Уникайте людей, які харчуються чужими негативними емоціями – якщо у вашому оточенні такі є, краще сьогодні – як, втім, і будь-якого іншого дня – обійти їх десятою дорогою.

Близнята (22.05 – 21.06)

Гороскоп на 3 вересня для Близнят

Не варто погоджуватися на пропозицію легко – і, головне, швидко – заробити солідну суму грошей: найімовірніше, вас обдурюють, приховуючи за красивими словами погану сутність.

Рак (22.06 – 22.07)

Гороскоп на 3 вересня для Раків

У вашому оточенні знайдуться люди, які захочуть в'їхати до рай на вашому горбі — не робіть за інших їхню роботу, навіть якщо йтиметься про близьких людей і домашні турботи — не створюйте прецедент.

Лев (23.07 – 21.08)

Гороскоп на 3 вересня для Левів

День, коли варто остерігатися нових знайомств: велика ймовірність того, що людина, яка з'явиться у вашому житті, захоче використати вас задля власної мети – не варто цього допускати.

Діва (22.08 – 23.09)

Гороскоп на 3 вересня для Дів

Сьогодні небажано не лише витрачати, а й просто брати в руки гроші – це може стати поганою прикметою, відповідно до якої ваші фінансові справи можуть серйозно похитнутися.

Терези (24.09 – 23.10)

Гороскоп на 3 вересня для Терезів

Як би не складалися обставини, пам'ятайте, що брехати близькій людині не тільки непорядно, а й небезпечно: ошуканство, яке дуже швидко виявиться, може завдати вашим стосункам непоправної шкоди.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Гороскоп на 3 вересня для Скорпіонів

Ризик, звичайно, шляхетна справа, але сьогодні необхідно ретельно прораховувати всі наслідки, до яких можуть призвести ваші дії, і лише потім ризикувати – інакше можна програти.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Гороскоп на 3 вересня для Стрільців

Незважаючи на вихідний, велика ймовірність отримати пропозицію обійняти нову посаду і навіть перейти на інше місце роботи, на неї варто погоджуватися після нетривалих – для вигляду – роздумів.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Гороскоп на 3 вересня для Козорогів

День – благо, він вихідний – сприятливий для спілкування з рідними та друзями: краще зустрічатися з ними у реалі, але й режим онлайн – телефон чи месенджер – також підійде.

Водолій (21.01 – 18.02)

Гороскоп на 3 вересня для Водоліїв

Ідеї, які можуть спадати вам на думку в цей час, необхідно запам'ятовувати, а ще краще – записувати: на дозвіллі потрібно буде обміркувати кожну з них, а потім і пустити їх у справу.

Риби (19.02 – 20.03)

Гороскоп на 3 вересня для Риб

Головним ворогом у спілкуванні з оточенням цього дня стане ваша нетерплячість до їхніх помилок – ця якість може призвести до серйозного конфлікту.

Оценка материала:

5.00 / 1
Гороскоп на 3 вересня для всіх знаків зодіаку: день, коли є ризик стати жертвою ошуканства 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
03.09.2023 333
Еще материалы раздела «Суспільство»