<
НОВИНИ ДНЯ: Квітень у Києві став одним з найтепліших за останні 144 роки  Коли пекти паску та фарбувати яйця на Великдень 2024  Цінніше, ніж ATACMS: аналітик назвав ключове озброєння з пакету допомоги США  Скільки українців позитивно ставляться до росіян попри війну: статистика вражає  У квітні в столиці зафіксували 13 температурних рекордів  Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: митрополит пояснив  Скільки треба "протриматись" фронту до надходження військової техніки – пояснення експертавсі новини дня
Політика
Україна
03.09.2023 744

Буданов розповів, чи є сенс мирних переговорів з Росією

Мета Росії - вбивства українців, вважає Буданов.

Голова Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов не береться коментувати ймовірність мирних переговорів з Росією. Він наголосив, що у цьому немає сенсу, оскільки Росія - це країна-вбивця. Пише ТСН. 

Про це він сказав в інтерв'ю Наталії Мосейчук.

Кирило Буданов відповідаючи на запитання про мирні переговори з Росією зазначив, що він утримається від прямої відповіді на це.

"Я утримуюсь від прямої відповіді на поставлені вами запитання. Єдине що прокоментую, говорити з відкритими вбивцями немає сенсу, тому що все, що вони хочуть - це тебе вбити", - сказав він.

Нагадаємо, Буданов сказав, скільки часу РФ зможе тримати оборону, якщо Україна відмовиться наступати.

Оценка материала:

5.00 / 1
Буданов розповів, чи є сенс мирних переговорів з Росією 5.00 5 1
Політика / Україна
03.09.2023 744
Еще материалы раздела «Україна»