<
НОВИНИ ДНЯ: Автомобіль, який Путін подарував Кіму, має південнокорейські запчастини, - Reuters  Люди на пляжі - як "живий щит": Маломуж прокоментував "приліт" по відпочивальниках у Севастополі  Рецепт кабачкових млинців на молоці  Археологи знайшли унікальні стародавні гробниці у Південній Кореї  У РФ хочуть повернути смертну кару: достатньо лише указу Путіна  “Бронь” на папері не відображається в “Резерв+”: що робити  Як зробити рол з лаваша: рецепт від фудблогеркивсі новини дня
Політика
Україна
03.09.2023 403

Уряд змінив порядок компенсації витрат за прихисток переселенців

Кабінет Міністрів України вніс зміни до Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення вимушених переселенців у межах проєкту “Прихисток”.

Про це повідомили у Мінреінтеграції.

Документ врегульовує механізм опрацювання даних з помилками, наданих охочими безоплатно розмістити у своєму житлі переселенців. Також уточнено етапи опрацювання таких даних та їх повторного направлення для забезпечення виплат компенсації.

Крім того, передбачено, що перевірки наданих особами відомостей і факту безоплатного розміщення ВПО проводитимуться вибірково – за рішенням органів місцевого самоврядування. Інформація щодо отриманих результатів щомісячно надсилатиметься до Мінреінтеграції й Товариства Червоного Хреста України (ТЧХУ).

Зазначимо, компенсація витрат за прихисток переселенців виплачується коштом ТЧХУ. Крім власників житла або їхніх представників, вона може надаватися орендарям житла державної або комунальної власності.

Оценка материала:

5.00 / 1
Уряд змінив порядок компенсації витрат за прихисток переселенців 5.00 5 1
Політика / Україна
03.09.2023 403
Еще материалы раздела «Україна»