<
НОВИНИ ДНЯ: "З нашого боку все готово": Зеленський різко звернувся до ЄС  Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищ  Україну розігріє до +26: прогноз погоди на 2 травня  Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травнявсі новини дня
Політика
Україна
04.09.2023 370

У ЗСУ пояснили, чому окупанти постійно перекривають Кримський міст

В ОК "Південь" зазначили, що окупанти в Криму "відчувають небезпеку".

Російсько-окупаційна "влада" змушена часто перекривати рух Кримським містом, щоб не завдати йому максимальної шкоди, чиї конструкції є ненадійними через атаки по ним.

Про це розповіла керівниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону. Пише ТСН. 

Це стала практика для них. Вони досить регулярно перекривають там рух, тому що конструкція ненадійна, вона не витримує того навантаження, яке на неї відбувається - і в виробничому сенсі, для чого вона і будувалася, і погода не сприяє її міцності, і з повітря їм теж тривожно регулярно, і з води", - сказала вона.

Раніше у Військово-морських силах ЗСУ прокоментували намагання РФ захистити Кримський міст.

Оценка материала:

5.00 / 1
У ЗСУ пояснили, чому окупанти постійно перекривають Кримський міст 5.00 5 1
Політика / Україна
04.09.2023 370
Еще материалы раздела «Україна»