<
НОВИНИ ДНЯ: Липень в Україні почнеться зі спеки до +37°, на заході дощитиме  Візити Путіна до союзників лише погіршують його становище: Піонтковський пояснив причину  Аномальний дефіцит кадрів: в Україні у трьох галузях злетіли зарплати  Аномальна спека і штормове попередження: якою буде погода в Україні 1 липня  Голова СБУ пообіцяв "сюрпризи" для новітніх російських систем ППО у Криму  Дебати майже не вплинули на рівень підтримки Байдена та Трампа, - опитування  Припинити російські бомбардування КАБами можна одним ударом: що для цього потрібно — Forbesвсі новини дня
Політика
Україна
05.09.2023 378

Росіяни хотіли висадитись у Чорному морі: ЗСУ показали відео ліквідації окупантів та знищення катера

Українські захисники ліквідували окупантів.

4d55bba02759a6f4e8005c469f924c01_05.09.23

Російські окупанти намагались висадитись у північно-західній частині Чорного моря. ЗСУ з повітря знищили ворожий катер та ліквідували 6 окупантів. Пише ТСН. 

Про це повідомили Військово-морські сили ЗСУ.

Українські захисники повідомили, що російські окупанти намагались висадитись у північно-західній частині Чорного моря. ЗСУ це вчасно помітили та за допомогою морської авіації атакували ворожий катер типу КС-701 “Тунець”. На місці події було ліквідовано шістьох окупантів та поранено ще двох загарбників. "В північно-західній частині Чорного моря під час спроби висадки ворожого особового складу силами морської авіації Військово-Морських Сил ЗС України знищено ворожий катер типу КС-701 “Тунець”. Ворог поніс втрати в кількості 6 ліквідованих та 2 поранених окупантів", - йдеться у повідомленні ВМС ЗСУ.

Коли було зняте відео, у ЗСУ не повідомили.

Нагадаємо, українські розвідники за допомогою дрона знищили на північному напрямку ворожий спостережний комплекс "Аванпост", який в Росії називають "надійним стражем кордонів".

Оценка материала:

5.00 / 2
Росіяни хотіли висадитись у Чорному морі: ЗСУ показали відео ліквідації окупантів та знищення катера 5.00 5 2
Політика / Україна
05.09.2023 378
Еще материалы раздела «Україна»