<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруванні  Міжнародні та державні свята в травні 2024 року: як працюватимуть та відпочиватимуть українці  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталі  Сирна паска без випікання "Три шоколади": рецепт від відомої кухарки  2 травня вдень до 27° тепла, подекуди невеликий дощ  Журналісти знову отримають доступ до кулуарів Верховної радивсі новини дня
Політика
Україна
04.09.2023 356

Резніков подав у відставку

Олексій Резніков подав до Верховної Ради заяву про відставку з посади міністра оборони України і висловив готовність звітувати.

"На виконання рішення президента України Володимира Зеленського подав до Верховної Ради України заяву про відставку. До звіту готовий. Тримаймо стрій!" – написав він у Фейсбук.

У своїй заяві Резніков заявив, що за 550 днів повномасштабної війни звільнено понад 50% окупованих Росією територій України.

За словами Резнікова, за 22 місяці на посаді міністра оборони він виконав ключові завдання, які було покладено на нього.

Серед здобутків міністр назвав отримання зброї від партнерів і зближення з НАТО, проведення "реформ у сфері закупівель" і впровадження "автоматизованих систем управління військами".

Оценка материала:

5.00 / 2
Резніков подав у відставку 5.00 5 2
Політика / Україна
04.09.2023 356
Еще материалы раздела «Україна»