<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо набридло солодке: рецепт лимонного печива, яке тане в роті  Наталка Діденко назвала області, в яких 20 травня буде найспекотніше  Оновлення даних у ТЦК для студентів: що змінилося  Єдина людина в Росії, яка планує стратегію війни: у Зеленського розповіли, хто насправді "керує парадом"  В Україні потепліє, але не без "сюрпризів": прогноз погоди на тиждень  У Британії закликали Німеччину дати Україні ракети Taurus і дозволити бити ними по Криму  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 20-26 травнявсі новини дня
05.09.2023 385

Один із найбільших банків США згорне мережу своїх банкоматів у Росії

Російська "дочка" одного з найбільших банків США Citigroup Inc згорне діяльність своїх банкоматів у Росії.

citigroup_com_4_650x410_05.09.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву російської філії банку.

"Шановні клієнти, інформуємо вас про початок процесу припинення обслуговування в банкоматах АТ КБ Сітібанк. Усі банкомати будуть демонтовані до кінця 2023 року", - йдеться в повідомленні.

Банк рекомендує своїм клієнтам здійснювати більшість операцій у мобільному банку Citibank.

Вихід Citibank із Росії

Citigroup Inc наприкінці минулого літа заявила про закриття підрозділу в РФ. Пізніше російський банк "Уралсиб" викупив портфель споживчих кредитів російської дочки Citibank.

Citigroup тоді заявила, що ця угода стала частиною плану Citi зі скорочення операцій і присутності в Росії.

Citibank - найбільший міжнародний банк, заснований в 1812 році як City Bank of New York, потім First National City Bank of New York. Зараз Citibank-підрозділ Citigroup, гігантської міжнародної корпорації в області фінансових послуг. З березня 2007 року це найбільший банк США серед холдингів.

Міжнародний бізнес залишає ринок Росії

Після введення країнами Заходу санкцій проти РФ низка іноземних брендів вирішили продати свій бізнес у Росії.

Нещодавно японський ритейлер Uniqlo відмовилася від оренди приміщень для всіх своїх магазинів у Росії. Таким чином компанія припинила вести бізнес у цій країні.

Також одна з найбільших страхових груп Європи компанія Uniqa продала свій бізнес у Росії і таким чином покинула її ринок.

Оценка материала:

5.00 / 2
Один із найбільших банків США згорне мережу своїх банкоматів у Росії 5.00 5 2
Бізнес / Фінанси та банки
05.09.2023 385
Еще материалы раздела «Фінанси та банки»