<
НОВИНИ ДНЯ: Сі Цзіньпін заявив Путіну, що китайсько-російські зв'язки мають продовжуватись "поколіннями"  Чоловікам для перетину кордону знадобиться ще один документ. У ДПСУ розповіли деталі  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Бій на виснаження. Як Путін готується до затяжної війни та "мілітаризує" Росію  Перед вихідними в Україну увірветься довгоочікуване тепло  США мають не лише дозволити, а й заохотити до ударів по цілях в РФ, - Гельсінська комісія  Скільки хліба, цибулі потрібно на один кілограм фаршувсі новини дня
Політика
Україна
05.09.2023 385

ЗСУ пошкодили основні мости на півдні: Гуменюк розповіла про проблеми із логістикою в окупантів

Мости отримали такі пошкодження, що не можуть бути приведені в повну потужність, наголосили в ОК "Південь".

33fa235a6fe1392546b7d8ad53fcb1e2_05.09.23

Сили оборони пошкодили основні мости на півдні, це завдало окупантам суттєвих логістичних проблем. Пише ТСН. 

Про це повідомляє керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

За її словами, зараз російські окупанти здебільшого використовують трасу М-17, яка проходить територією Херсонської області та Автономної республіки Крим.

"Основні мости, які були пошкоджені і є основою ворожих транспортно-логістичних маршрутів, не можуть бути приведені в повну потужність", - сказала вона.

Гуменюк пояснила, що через пошкодження мостів окупантам важко перевозити техніку, озброєння та боєприпаси. Вони можуть зараз використовуватися хіба що для перевезення особового складу.

Раніше військово-політичний експерт групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко висловився, що Росія здійснила "парад помилок" на фронті.

Оценка материала:

5.00 / 2
ЗСУ пошкодили основні мости на півдні: Гуменюк розповіла про проблеми із логістикою в окупантів 5.00 5 2
Політика / Україна
05.09.2023 385
Еще материалы раздела «Україна»