НОВИНИ ДНЯ: Перші дебати кандидатів у віцепрезиденти США: хто кращий для України - Трамп чи Гарріс  Перепис населення в Україні: чи будуть видавати дані карток і до чого тут мобільні вишки  Коли буде бабине літо 2024: синоптик сказала, чи чекати потепління у жовтні  Осінні дощі на заході та літнє тепло на решті території: прогноз погоди в Україні на 3 жовтня  Останні дні сонця: синоптикиня анонсувала дощовий кінець тижня у Києві  Дніпро та Запоріжжя: експерт назвав нові загрози для прифронтових міст  Дощі вщухнуть, але буде прохолодно: прогноз погоди на вівторок, 1 жовтнявсі новини дня
Політика
Світ
05.09.2023 389

Ердоган заявив, що "Україні потрібно пом'якшити свій підхід" щодо відновлення "зернової угоди"

Ердоган повідомив, що Анкара спільно з ООН підготувала новий пакет пропозицій щодо "зернової угоди".

Турецький лідер Реджеп Ердоган заявив, що для відновлення зернової угоди "Україні, безумовно, необхідно пом'якшити свої підходи щодо спільних кроків з Росією". Пише ТСН. 

Із такою неознозначною заявою він виступив на брифінгу за підсумками переговорів із російським диктатором Володимиром Путіним, пише Anadolu.

Турецький лідер повідомив, що Анкара спільно з ООН підготувала новий пакет пропозицій щодо "зернової угоди".

"Ми підготували новий пакет пропозицій з ООН, який передбачає значний прогрес. Я вважаю, що за допомогою цього нового процесу можна досягти результатів. Україні, звичайно, потрібно пом'якшити свій підхід, щоб зробити спільні кроки з Росією", – зауважив Ердоган.

Як передають турецькі ЗМІ, наприкінці своєї промови президент Ердоган "ще раз подякував Путіну за добру волю, яку він виявив до себе та своєї делегації, і побажав, щоб візит був корисним для обох країн і регіону".

Нагадаємо, у понеділок, 4 вересня, у Сочі відбулися переговори Путіна та Ердогана. Чи змогли вони домовитися про відновлення "зернової угоди".

Оценка материала:

5.00 / 2
Ердоган заявив, що "Україні потрібно пом'якшити свій підхід" щодо відновлення "зернової угоди" 5.00 5 2
Політика / Світ
05.09.2023 389
Еще материалы раздела «Світ»