НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Політика
Росія
07.09.2023 442

Розгніваний Соловйов защебетав про мовчанку щодо прильотів по Росії

Мовляв, така інформація "приносить радість" українцям.

88b1bbccee3dde268be985c086781b42_07.09.23

Російський пропагандист, путінський прихильник Володимир Соловйов звернувся до росіян з "проханням", аби вони зберігали інформаційну тишу та не публікувати матеріали про атаки на РФ. Пише ТСН. 

Про це повідомляє Центр протидії дезінформації.

"Не треба розміщувати фото і відеоматеріали про влучання по об'єктах на території РФ, тим паче коли це робить губернатор. От не треба грати в блогерів", - наголосив пропагандист.

На думку кремлівського рупора, таким чином самі росіяни "приносять радість" українцям, які, з його слів, є "корегувальниками ударів".

"Не треба приносити радість укронацистам і де-факто виступати як верифікатори і коректори їхніх ударів. Не робіть цього", - сказав Соловйов.

Як повідомлялося раніше, у студії Соловйова захоплено обговорювали, які міста України треба "стерти із лиця землі" ракетами. Пропагандисти пропонували знищити повністю Львів, Київ та Одесу, а останню зробити столицею.

Оценка материала:

5.00 / 2
Розгніваний Соловйов защебетав про мовчанку щодо прильотів по Росії 5.00 5 2
Політика / Росія
07.09.2023 442
Еще материалы раздела «Росія»