<
НОВИНИ ДНЯ: Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 1 – 7 липня  Що зірки нам пророкують: гороскоп на 1-7 липня 2024 року  Липень в Україні почнеться зі спеки до +37°, на заході дощитиме  Візити Путіна до союзників лише погіршують його становище: Піонтковський пояснив причину  Аномальний дефіцит кадрів: в Україні у трьох галузях злетіли зарплати  Аномальна спека і штормове попередження: якою буде погода в Україні 1 липня  Голова СБУ пообіцяв "сюрпризи" для новітніх російських систем ППО у Кримувсі новини дня
Політика
Україна
06.09.2023 314

Росія не відмовиться від ракетних ударів по цивільній інфраструктурі України — розвідка

За даними української розвідки, країна-терорист Росія не відмовиться від практики ракетних ударів по об'єктах енергетичної інфраструктури України цієї зими.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в інтерв'ю Укрінформу.

«Щоразу сценарії різні. Минулого року ми бачили дуже масовані ракетні удари», — сказав Юсов.

Представник української розвідки нагадав, що з початку повномасштабного російського вторгнення Росія максимально випустила по території України 120 ракет за раз. Юсов додав, що зараз таких масованих ракетних ударів не відбувається.

За його словами, країна-агресор виснажила свій ракетний запас і має обмежені можливості для виробництва нових ракет.

«Але загроза ракетних ударів, зокрема по об'єктах енергетичної інфраструктури, зберігається. Зрозуміло, що держава-терорист не відмовиться від цієї практики», — підкреслив Юсов.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія не відмовиться від ракетних ударів по цивільній інфраструктурі України — розвідка 5.00 5 1
Політика / Україна
06.09.2023 314
Еще материалы раздела «Україна»