<
НОВИНИ ДНЯ: Генерал-лейтенант ЗСУ назвав найкращий напрямок для контрнаступу України  Якою погодою завершиться квітень: синоптикиня дала прогноз   Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негодавсі новини дня
Політика
Україна
09.09.2023 791

Що розташовано на другій лінії оборони окупантів та коли до неї можуть дійти ЗСУ: пояснив військовий аналітик

На другій лінії стоїть техніка, на третій - тилові позиції.

1c6776dc533bbc99a5dfcad5eceb293c_09.09.23_1

Друга лінія оборони російських окупантів є головною, оскільки в ній сконцентрована артилерія та бронетехніка. На третій лінії вже запасні та тилові позиції. Пише ТСН. 

Про це в ефірі телемарафону повідомив військовий аналітик, полковник Петро Черник.

"Доторкнулися до другої лінії, вона, насправді, є головною. Тут зосереджений особовий склад, тут зосереджена бронетехніка і артилерія. І третя лінія – запасні позиції і тилові... Направду це вже в якійсь частині трохи легше буде проходити, бо менше отого всього вибухового. Нагадаю, на один метр квадратний – до 5 вибухових пристроїв. Це неймовірно багато. З часів Другої Світової війни, за винятком Ірано-іракської війни, там теж все всіяно мінами... Зробимо пролом – далі серйозних оборонних укріплень немає. Загальна ширина смуги обмежується до 25 кілометрів – більше 10 пройшли”, - пояснив Петро Черник.

Він також додав, що щонайменше два місяці сухого циклу погоди ми маємо. Сподіваємося, що зуміємо доторкнутися до Приазов’я.

Нагадаємо, що Росія відправляє строковиків або одразу на війну, або посилювати кордони.

Оценка материала:

5.00 / 2
Що розташовано на другій лінії оборони окупантів та коли до неї можуть дійти ЗСУ: пояснив військовий аналітик 5.00 5 2
Політика / Україна
09.09.2023 791
Еще материалы раздела «Україна»