<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологинівсі новини дня
Політика
Світ
09.09.2023 359

Путін не може знайти вихід із ситуації: у диктатора є найбільший страх

Успіхи ЗСУ на фронті дуже негативно впливають на стан кремлівського диктатора.

8230f0f3d55f257a528576e7cfe64a89_09.09.23

Володимир Путін вже не може себе контролювати. Його охоплює паніка через ситуацію, в якій він опинився. У диктатора навіть є найбільша фобія. Пише ТСН. 

Про це розповів російський правозахисник та засновник організації Gulagu.net Володимир Осєчкін, повідомляє 24 Канал.

Чого боїться Путін

За словами правозахисника, деякі напади паніки в Путіна можна простежити в його окремих публічних виступах. Зокрема, один із таких запам'ятався на початку заколоту загиблого ватажка вагнерівців Євгенія Пригожина.

"Очевидно, що він не зміг себе контролювати у ніч з 23 на 24 червня, коли Путін говорив щось про загрозу революції. Також намагався провести паралель між собою та "вагнерівцями", що буцім вони "однієї крові", тому не потрібно влаштовувати державний переворот", – сказав Осєчкін.

Серед іншого, російський президент:

  • часто поринає у свої думки, подекуди по 30 хвилин не виходить із ванної чи туалету;
  • має регулярні напади паніки, це не приховують у його оточенні.

"Зрештою, Путін не розуміє, як вийти з ситуації. Та найбільша його фобія – закінчити життя як Муаммар Каддафі (лівійський диктатор і терорист – ред.)", – підсумував Осєчкін.

Нагадаємо, Володимир Путін як любитель сакральних дат поставив собі новий дедлайн закінчення війни в Україні – до 80-річчя перемоги у так званій “Великій вітчизняній війні”. Проте 9 травня 2025 року навряд чи стане святковим днем для господаря Кремля.

Оценка материала:

5.00 / 1
Путін не може знайти вихід із ситуації: у диктатора є найбільший страх 5.00 5 1
Політика / Світ
09.09.2023 359
Еще материалы раздела «Світ»