<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки хліба, цибулі потрібно на один кілограм фаршу  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  Мобілізація до 25 років: чи планують в Україні ще більше знизити вік мобілізованих  "Дружба" Китаю і Росії може сколихнути світ: Financial Times про наслідки їхнього економічного співробітництва  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  У рейтингу областей України щодо вартості оренди житла змінився лідер  Які мінімальні пенсії в Україні 2024 року: від чого залежить розмір, скільки отримують українцівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.09.2023 356

В Україну повертається літня спека: де сонце припікатиме найбільше

В Україні вже розпочалася осіння пора, але літнє тепло все ще не відступає. Тому якщо ви не встигли поніжитися на сонці в серпні, то цілком зможете зробити це у вересні.

1___8168_650x410_09.09.23

Де в Україні буде найспекотніше - читайте в матеріалі Styler нижче.

Прогноз погоди від синоптиків

В Укргідрометцентрі повідомляють, що з 12 вересня українці відчують істотне підвищення температури. У західних, центральних і південних областях стане тепліше аж до 28 градусів за Цельсієм.

У Києві стовпчики термометра сягатимуть 26 градусів вище нуля.

"Температура повітря +20+25 градусів, на північному сході +18+22, на півдні до +28 градусів. Кияни! Лишіть свої прибирання, консервації та осінні миття вікон на потім - всі на вулиці! Там буде гарно - сонце, +22 градуси", - закликала українців синоптик Наталка Діденко у Facebook.

Ночі будуть теплими лише на півдні, адже там буде до +16 градусів, а от у решті регіонів - до 8 градусів тепла.

Але водночас варто чекати й на дощі, які можуть прийти в Україну з 13 по 15 вересня разом з атмосферним фронтом.

Що пишуть погодні ресурси

Відповідно до прогнозу погоди від Sinoptik температура й справді підвищиться подекуди на сім градусів за Цельсієм. Так, у Києві протягом наступного тижня фіксуватимуть від 25 до 28 градусів.

Фахівці Meteoprog зазначають, що до кінця вересня в Україні буде триматися літнє тепло. Наприклад, із 17 по 21 вересня вони передбачають до 30 градусів вище нуля. А от Meteofor прогнозує дещо нижчі показники температури. За даними сайту, 27 градусів тепла протримаються три дні, після чого підуть на сезонне зниження.

Разом із тим опадів наразі не прогнозують, а от хмарність цілком можлива.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну повертається літня спека: де сонце припікатиме найбільше 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
09.09.2023 356
Еще материалы раздела «Суспільство»