<
НОВИНИ ДНЯ: Найбільше падіння за 65 років: ціни на какао різко обвалились  Чи готова Франція до інтенсивної війни: генерал розкритикував президента Макрона  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Хто з держслужбовців має право на бронювання від мобілізації: відповідь Міноборони  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травня  Що зірки нам пророкують: гороскоп 6-12 травня 2024 року  В Україні тиждень почнеться з дощів, удень до +25°всі новини дня
Політика
Світ
10.09.2023 272

Експерт спрогнозував, чи вплине можлива передача Росії снарядів КНДР на хід війни

Можливе постачання Росії північнокорейських снарядів, ймовірно, не змінить хід війни проти України.

Про це у коментарі РБК-Україна заявив політолог Володимир Фесенко.

Він наголосив, що снаряди Північної Кореї зможуть лише частково задовольнити снарядний голод російських окупантів.

"Хід війни це не змінить і не буде для нас катастрофою. Певною мірою посилить російський потенціал, закриє якісь дірки, але в стратегічному плані ситуацію не змінить. Я б більше побоювався не того, що Північна Корея передасть снаряди, а того, що сама Росія нарощує виробництво", - розповів Фесенко.

Водночас військово-політичний експерт групи "Інформаційний опір" Олександр Коваленко зазначив, що є питання до того, наскільки швидко снаряди потраплять на фронт, оскільки для цього потрібно подолати велику відстань.

"Логістика просто пекельна. Вона не зможе дозволити забезпечити фронт необхідною кількістю боєприпасів. Вони мають залізницю в дуже деградованому стані", - додав він.

Снаряди КНДР для Росії

Нагадаємо, останнім часом американські офіційні особи почали неодноразово заявляти про те, що Росія веде переговори щодо постачання зброї з Північної Кореї.

При цьому США почали загрожувати КНДР санкціями у разі такої допомоги країні-агресору.

Оценка материала:

5.00 / 2
Експерт спрогнозував, чи вплине можлива передача Росії снарядів КНДР на хід війни 5.00 5 2
Політика / Світ
10.09.2023 272
Еще материалы раздела «Світ»