<
НОВИНИ ДНЯ: США мають не лише дозволити, а й заохотити до ударів по цілях в РФ, - Гельсінська комісія  Скільки хліба, цибулі потрібно на один кілограм фаршу  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  Мобілізація до 25 років: чи планують в Україні ще більше знизити вік мобілізованих  "Дружба" Китаю і Росії може сколихнути світ: Financial Times про наслідки їхнього економічного співробітництва  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  У рейтингу областей України щодо вартості оренди житла змінився лідервсі новини дня
Політика
Світ
10.09.2023 314

Путін живе в реальності фільму жахів: Подоляк розповів про розлад особистості очільника кремля

Михайло Подоляк зазначив, що маячню, яку несе Путін, навіть не треба аналізувати.

8230f0f3d55f257a528576e7cfe64a89_10.09.23

Очільник країни-агресорки Володимир Путін – ірраціональна, аффективна людина з психоемоційним стійким розладом особистості. Пише ТСН. 

Про це заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк в ефірі телемарафону 8 вересня.

"Я думаю, що Путін, по-перше, перебуває у такому психоемоційному стані, що йому постійно сниться Зеленський. І це має вигляд як "Кошмар на вулиці В'язів", пам’ятаєте, Веса Крейвена фільм. І я думаю, що рано чи пізно в принципі Путін уві сні отримає все, що він має отримати. На жаль, ця війна має закінчитись саме конкретним вироком для Путіна... Я маю на увазі, що немає жодного іншого фіналу в цій війні, окрім юридичного переслідування Путіна", - заявив він.

Подоляк підкреслив, що Путін не є людиною, яка живе в нашому з вами світі.

"Це ірраціональна, аффективна людина з психоемоційним стійким розладом особистості. І, безумовно, він буде нести будь-яку маячню. Цю маячню не треба аналізувати. Вона не має жодних наслідків, окрім одного. Вона має показати всім іншим, окрім України, що треба пришвидшити фінал цієї війни, який є тільки одним – Росія в такому вигляді має програти", - резюмував радник керівника Офісу президента.

Нагадаємо, українська відьма, яка передбачила смерть Пригожина, розповіла, як помре Путін.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путін живе в реальності фільму жахів: Подоляк розповів про розлад особистості очільника кремля 5.00 5 2
Політика / Світ
10.09.2023 314
Еще материалы раздела «Світ»