<
НОВИНИ ДНЯ: НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurusвсі новини дня
Політика
Світ
09.09.2023 428

Дипломати G20 домовилися про формулювання щодо війни в Україні, - Bloomberg

Дипломати країн "Великої двадцятки" дійшли згоди щодо формулювання щодо війни Росії проти України. Москва загрожувала заблокувати комюніке.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Bloomberg.

Як зазначають джерела видання, дипломати подолали розбіжності між Росією та рештою країн G20. Співрозмовники Bloomberg, обізнані з ходом обговорень, заявляють, що формулювання загалом схоже на те, яке було погоджене на минулорічному саміті на Балі.

Формулювання ще має бути схвалене лідерами G20. Але тепер, коли дипломати країн дійшли згоди, це видається цілком імовірним.

Сьогодні в Індії стартує саміт двадцяти найбільших економік світу. Метою зустрічі лідерів стане обговорення важливих тем, зокрема економічних.

Ця зустріч пройде без України, проте ній присутні представники Росії та Африканського Союзу.

Оценка материала:

5.00 / 1
Дипломати G20 домовилися про формулювання щодо війни в Україні, - Bloomberg 5.00 5 1
Політика / Світ
09.09.2023 428
Еще материалы раздела «Світ»