<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінки  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травня  Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методами  Блінкен зробив гучну заяву про удари по РФ американською зброєю  Російська пропагандистка Симоньян уже “знайшла” причетних до замаху на Фіцо  Короткочасні грози з проясненнями: синоптик дала прогноз погоди в Україні на 17 травня  Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домівсі новини дня
Політика
Росія
10.09.2023 407

В українській розвідці розповіли, чому в Москві почастішала "бавовна"

В інших містах РФ останнім часом теж неспокійно.

1e2458ace085cd73202bf1d15269d4b8_10.09.23

У російській столиці Москві почастішала "бавовна", адже саме там зосереджено центри ухвалення рішень у війні проти України. Пише ТСН. 

Про це розповів представник Головного управління розвідки Андрій Юсов, повідомляє УНІАН.

"Звичайно, оскільки в Москві зосереджені дуже багато ключових об'єктів, пов'язаних з плануванням і реалізацією геноцидної війни путінської Росії проти України, то цілком природно, що бавовна часто відбувається саме там", - наголосив Юсов.

Також у представника ГУР запитали, чи треба росіянам з інших міст підготуватися до таких атак дронів, які часто відбуваються в Москві. Втім, Юсов наголосив, якщо "проаналізувати частоту подій - це не лише Москва", а в столиці дійсно "бавовнить" частіше.

Як повідомлялося, мер російської столиці Сергій Собянін заявив, що у Раменському міському окрузі РФ вночі 7 вересня нібито було збито безпілотник, який летів на Москву.

Також у Росії заявили, що в ніч проти 5 вересня невідомі безпілотники намагалися атакувати Москву. Через наліт БпЛА близько 40 рейсів затримано і два скасовано в московських аеропортах "Внуково", "Шереметьєво" та "Домодєдово".

Крім того, росіяни заявили, що в Московській області сили ППО збили безпілотник у ніч проти 1 вересня. Через це в аеропортах затрималися десятки авіарейсів.

Оценка материала:

3.67 / 3
В українській розвідці розповіли, чому в Москві почастішала "бавовна" 3.67 5 3
Політика / Росія
10.09.2023 407
Еще материалы раздела «Росія»