<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні планують підвищити вимоги до проектної документації на будівництво: що змінюється  Фінансовий гороскоп на травень 2024 року  Супутникові знімки показали кількість бомбардувальників на російському аеродромі "Моздок"  Без опадів і тепло до +25: прогноз погоди в Україні на 1 травня  ПриватБанк обязали уплатить в бюджет рекордную сумму дивидендов  Збитки від шахраїв значно зросли: найпопулярніші схеми з платіжними картками  Ексклюзивний прогноз погоди на травень: чи можливі ще заморозки і чого очікувати на Великденьвсі новини дня
Політика
Україна
11.09.2023 901

Чи існує інший метод звільнення Криму, окрім військового: у президента дали чітку відповідь

У питанні звільнення Криму Україна не відмовляється від дипломатичних шляхів.

fcdf527925b642050e95cbd72ca4a1a7_101.09.23

Заступник постпреда президента України в АР Крим Денис Чистіков повідомив, чи існує інший метод звільнення Криму, окрім військового. Пише ТСН. 

Про це Чистіков розповів в ефірі телемарафону 9 вересня.

"Як зазначив президент, воно (рішення – ред.) буде комплексне. При підході до адміністративної межі з тимчасово окупованим Кримом ЗСУ продемонструють усі свої зусилля і це зможе переломити (позицію Росії, – ред.). У тому числі і міжнародна спільнота буде тиснути на Російську Федерацію... Якщо вона відмовиться, тоді буде продовжуватись військовий чинник", - сказал Чистіков.

Заступник постпреда президента України в АР Крим зауважив, що у в питанні звільнення Криму Україна не відмовляється від дипломатичних шляхів.

"Україна не відмовляється від дипломатичних шляхів, оскільки зброя – вона все ж таки постачається в ході дипломатичних переговорів з міжнародними партнерами", - підсумував Денис Чистіков.

Нагадаємо, патріоти бойкотують "вибори РФ" на півострові.

Оценка материала:

5.00 / 4
Чи існує інший метод звільнення Криму, окрім військового: у президента дали чітку відповідь 5.00 5 4
Політика / Україна
11.09.2023 901
Еще материалы раздела «Україна»