<
НОВИНИ ДНЯ: Паска від Лілії Цвіт: давній рецепт господинь  Доступ до виплат та реєстрація. Які зміни для українців ухвалили у Польщі  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  Путін хоче покарати Шойгу за нездатність досягти цілей у війні в Україні: в ISW назвали ознаки  Рецепт заварної лимонної паски  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  З якими хворобами можуть мобілізувати: Міноборони опублікувало списоквсі новини дня
Політика
Україна
11.09.2023 432

Путініст Дмитро Дюжев на окупованому Донбасі викликав лгиду своєю мімікою і став мемом

Путініст Дмитро Дюжев на окупованому Донбасі викликав лгиду своєю мімікою і став мемом

1703cc98338f94ca8440a4831c5ce020_11.09.23

Прихильник Путіна відвідав тимчасово окуповані українські території. Пише ТСН 

Російський актор-путініст, зірка серіалу "Бригада" Дмитро Дюжев приїхав до окупованого Донбасу, де взяв участь у концерті з нагоди "80-х роковин з Дня визволення Донбасу".

Захід проходив на Донеччині в меморіальному комплексі "Саур-Могила". У Мережі з'явилося відео, де Дюжев одному з РосЗМП ділиться враженнями від спілкування з місцевими мешканцями, які нібито є прикладом того, "як можна любити свою батьківщину Росію".

Дюжев, який підтримує геноцид українського народу видав порцію маячні про "героїзм у ступені геніальності" і "приклад всьому світу", як "можна жити на повні груди" і "наближати кожен день перемоги":

"Це героїзм у ступені геніальності. Неповторно. Це приклад всьому світу, як треба, як можна любити свою батьківщину на повну душею, на повні груди. І чекати, наближувати щодня перемогу. Перемогу, яка буде на радість величезної території найбільшої країни в світі", - сказав прихильник терористів, вбивць та ґвалтівників.

Та не лише маячні слова путініста викликали огиду в юзерів. Багато хто звернув увагу на його дивну міміку, з якою він говорив. Дехто вже запропонував розібрати російського пропагандиста на меми:

  • Що з його обличчям?
  • Ох і лиже він Путіну, дуже награно!
  • Він під кайфом? Що він верзе?

Нагадаємо, що окрім Дюжева, на тимчасово окупований Донбас приїжджали й відомі "КВКшники", російські гумористи Азамат Мусагалієв і Денис Дорохов. Мусагалієв і Дорохов, які прогнулися під кремлівську пропаганду, назвали вбивць і терористів "душевними людьми", які "говорять серцем".

Оценка материала:

5.00 / 1
Путініст Дмитро Дюжев на окупованому Донбасі викликав лгиду своєю мімікою і став мемом 5.00 5 1
Політика / Україна
11.09.2023 432
Еще материалы раздела «Україна»