<
НОВИНИ ДНЯ: Салат із редиски з яйцем та огірком: рецепт простої та корисної страви  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європі  В Україні планують підвищити вимоги до проектної документації на будівництво: що змінюється  Фінансовий гороскоп на травень 2024 рокувсі новини дня
Політика
Україна
12.09.2023 953

"Кримському мосту залишилося дуже мало часу": у ЗСУ заінтригували заявою

Міст отримав значні пошкодження, через що він не може повністю функціонувати, зазначили в ОК "Південь".

b81f6a00fd62e56e78e04fd4484111e3_12.09.23

У ЗСУ нагадали, що Кримський міст - "це зайва конструкція", а тому його залишилося функціонувати ще недовго. Пише ТСН. 

Про це повідомила керівниця об'єднаного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк.

За її словами, цей міст отримав значні пошкодження, через що він не може повністю функціонувати. По-друге, окупанти його час віж час перекривають, бо усвідомлюють рівень загрози.

"По-перше, мосту залишилося дуже мало часу, пам'ятаємо, що конструкція зайва. По-друге, там дуже суттєві пошкодження та загрози неминучі. Саме через загрози вони постійно його перекривають і не можуть дати раду з його використанням як повноцінної конструкції", – сказала вона.

Попри перекриття та суттєві пошкодження окупанти перекидають через міст особовий склад та техніку для південного угруповання, зауважила Гуменюк.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Кримському мосту залишилося дуже мало часу": у ЗСУ заінтригували заявою 5.00 5 2
Політика / Україна
12.09.2023 953
Еще материалы раздела «Україна»