<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Політика
Україна
12.09.2023 587

Генштаб просить українців повідомляти про позиції радарів РФ в окупації: як це зробити

Українці в окупації можуть повідомляти про ворожі комплекси зв’язку та радіоелектронної боротьби (РЕБ) у "єВорог", щоб дрони ЗСУ працювали ще ефективніше.

_foto_ros_zmi_71_650x410_12.09.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ.

"Допоможіть нашим бійцям використовувати військові технології на повну. Повідомляйте в чатбот "єВорог" про комплекси зв’язку та засоби радіоелектронної боротьби (РЕБ). Ця техніка дає змогу ворожим підрозділам обмінюватися інформацією та глушить наш звʼязок", - йдеться у повідомленні.

Що саме цікавить представників Генштабу

  • РЕБ "Житєль";
  • Редут "2УС";
  • "Борисоглєбськ";
  • "Репеллент".

У Генштабі додали, що надсилати інформацію варто, якщо поряд немає окупантів. Також українців закликають видаляти дані з мобільного пристрою, щойно інформацію про позиції ворожої техніки буде надіслано представникам ЗСУ.

"Повідомляйте про техніку окупанта з головного екрана в застосунку "Дія" або за посиланням", - написали у Генеральному штабі ЗСУ.

ЗСУ знищують росіян

Українські військові знищили скупчення ворожої піхоти на Бахмутському напрямку. Росіяни намагалися сховатися в розбитих будівлях.

Також Сили оборони України знищили склад військового спорядження росіян поблизу смт Миронівський у Донецькій області.

Українські захисники знищили російський катер "Тунець" в Чорному морі. Під час операції було ліквідовано 6 окупантів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Генштаб просить українців повідомляти про позиції радарів РФ в окупації: як це зробити 5.00 5 2
Політика / Україна
12.09.2023 587
Еще материалы раздела «Україна»