Життя та Стиль
Суспільство
Котлети з курячих сердець: оригінальний рецепт
Такі котлети будуть смачними, як одразу після приготування, так і в охолодженому вигляді. Ви зможете не тільки значно заощадити, а й потішити сім'ю чимось новим. Головним інгредієнтом страви є курячі серця.
Для фаршу потрібно перекрутити через м'ясорубку серця, цибулю. Додати трохи манки та обсмажити. Вийдуть пухкі, повітряні котлети. Пише ТСН.
Інгредієнти
курячі серця - 300 г
цибуля ріпчаста - 1 шт.
часник - 1 зубчик
яйце - 1 шт.
манна крупа - 6 ст. л.
перець чорний мелений
сіль
олія – для смаження
- Промийте курячі серця під проточною водою. Видаліть жир, протоки, судини та ще раз промийте.
- Цибулю очистіть і розріжте на шматочки.
- Пропустіть через м'ясорубку курячі серця, цибулю та часник. Додайте яйце, сіль, перець, манну крупу. Добре перемішайте.
- Накрийте ємність із фаршем плівкою і залиште на 15-20 хвилин для набухання.
- Фарш викладайте столовою ложкою з гіркою в сковороду з розігрітою олією. Обсмажуйте на середньому вогні з двох боків до золотистої скоринки.