<
НОВИНИ ДНЯ: Якою погодою завершиться квітень: синоптикиня дала прогноз   Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.09.2023 389

Шпинатне тісто на вареники: традиційна українська страва по-новому

Спробуйте приготувати традиційну українську страву по-новому, додавши до тіста на вареники трішки шпинату. По-перше, це красиво. По-друге, це неймовірно смачно і корисно.

d5b1065e47f79f674c50f60c7d8d4514_13.09.23

Всі інгредієнти для шпинатного тіста розраховані на досить велику порцію. Начинку можна додавати за своїм смаком: солодку або солону. Пише ТСН. 

Інгредієнти

шпинат (заморожений або свіжий) - 100 г

вода - 300 г

яйця - 2 шт

борошно - 800 г

сіль - 1/2 чайні ложки

олія - 40 г

  1. Якщо ви використовуєте заморожений шпинат, його потрібно заздалегідь розморозити. Потім викласти в чашу блендера, додати води і добре збити.
  2. Змішати борошно з сіллю, додати яйця, а потім змішати зі шпинатною водою.
  3. Замісити тісто, а коли воно почне збиратися в грудочку, додати олію та вимішати до гладкості.
  4. Викласти в миску, накрити харчовою плівкою чи рушничком. Дати постояти 30 хв, щоб тісто стало ще еластичнішим.
  5. Після цього можна розкатати тісто на присипаній борошном поверхні.

Оценка материала:

5.00 / 1
Шпинатне тісто на вареники: традиційна українська страва по-новому 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
13.09.2023 389
Еще материалы раздела «Суспільство»