НОВИНИ ДНЯ: Начальник Генштабу ЗСУ назвав кількісну перевагу російської армії  Переговори і ядерний шантаж: чи може Трамп укласти велику угоду з Путіним по Україні  Путін може сховатися на деякий час через дозвіл для України на удари по РФ, - Подоляк  Погода матиме одну особливість. Синоптик дала прогноз на 22 листопада в Україні  Інавгурація Трампа: Коли і як вона відбудеться  "Довгі Нептуни" та 30 тисяч дальнобійних дронів: Зеленський розповів про українську зброю  Похолодання в Україні: синоптик розказав, де температура впаде до "мінусів"всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.09.2023 488

Шпинатне тісто на вареники: традиційна українська страва по-новому

Спробуйте приготувати традиційну українську страву по-новому, додавши до тіста на вареники трішки шпинату. По-перше, це красиво. По-друге, це неймовірно смачно і корисно.

d5b1065e47f79f674c50f60c7d8d4514_13.09.23

Всі інгредієнти для шпинатного тіста розраховані на досить велику порцію. Начинку можна додавати за своїм смаком: солодку або солону. Пише ТСН. 

Інгредієнти

шпинат (заморожений або свіжий) - 100 г

вода - 300 г

яйця - 2 шт

борошно - 800 г

сіль - 1/2 чайні ложки

олія - 40 г

  1. Якщо ви використовуєте заморожений шпинат, його потрібно заздалегідь розморозити. Потім викласти в чашу блендера, додати води і добре збити.
  2. Змішати борошно з сіллю, додати яйця, а потім змішати зі шпинатною водою.
  3. Замісити тісто, а коли воно почне збиратися в грудочку, додати олію та вимішати до гладкості.
  4. Викласти в миску, накрити харчовою плівкою чи рушничком. Дати постояти 30 хв, щоб тісто стало ще еластичнішим.
  5. Після цього можна розкатати тісто на присипаній борошном поверхні.

Оценка материала:

5.00 / 1
Шпинатне тісто на вареники: традиційна українська страва по-новому 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
13.09.2023 488
Еще материалы раздела «Суспільство»