<
НОВИНИ ДНЯ: Булгур із грибами: дуже швидкий рецепт  Соціальна оренда: в Україні хочуть зробити житло доступним для всіх – законопроєкт  Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусів  Україна може зіткнутися із тиском, щоб продемонструвати успіхи на фронті до виборів у США – FT  Рецепт зеленого борщу зі щавлем  Українців чекає більше сонця: якою буде погода з понеділка, 29 квітня  Стало відомо, коли перші F-16 з пілотами з'являться в Українівсі новини дня
Кабінет директора
Вечірня горілка
13.09.2023 580

"Йде дорогою пропаганди": Портников прокоментував брехню Путіна, що євреїв в Україні знищували "бандерівці"

Диктатор Володимир Путін заявив, що євреїв в Україні знищували не німці, а "бандерівці".

5583213125aab1e743ca0086d3e567fc_13.09.23

Російський диктатор Володимир Путін йде дорогою пропаганди. Щоб виправдати, що він робить зараз в Україні, а це дуже схоже на те, що робили в Україні есесівці, нацисти, в роки окупації українських земель, він готовий реабілітувати самих нацистів. Мотором, організатором та ідеологічним натхненником Голокосту був гітлерівський Рейх та війська СС. Пише ТСН. 

Про це розповів український журналіст та письменник Віталій Портников у розмові з російським журналістом Євгеном Кисельовим, прокоментувавши чергову заяву Путіна, що євреїв в Україні знищували не німці, а "бандерівці".

"Звичайно, серед населення будь-якої країни завжди є садисти, ксенофоби, є ті, хто хочуть пограбувати своїх сусідів. Але саме окупація дає цим людям можливість приєднатись до насильства. Я хотів би як хорошу ілюстрацію нагадати, що відбувалося на територіях окупованих Росією регіонів України. Ми теж бачили прояви бандитизму зовсім різного роду. І знищення людей, і пограбування – все, що завгодно. Звісно, у цих діях на території Донецької, Луганської областей та у Криму брали участь місцеві жителі, зокрема. Але якби не було російської окупації, якийсь Пушилін до кінця своїх днів так і залишився б розповсюджувачем лотерейних квитків. Окупант винний у тому, що він створює для злочинців можливість здійснити злочин, що замінює закон насильством", - наголосив український журналіст.

Тому диктатор Володимир Путін, у намаганнях реабілітувати есесівців, робить це лише для того, щоб спробувати зганьбити колективний український народ.

"Немає жодного виправдання таким діям", - резюмував Портников.

Нагадаємо, Володимир Путін заявив, що нібито євреїв в Україні вбивали не німці, а "бандерівці".

Оценка материала:

5.00 / 2
"Йде дорогою пропаганди": Портников прокоментував брехню Путіна, що євреїв в Україні знищували "бандерівці" 5.00 5 2
Кабінет директора / Вечірня горілка
13.09.2023 580
Еще материалы раздела «Вечірня горілка»