<
НОВИНИ ДНЯ: Опади відступлять: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині  Спека відступає: 13 червня в Україні стане свіжіше  Удари України вглиб Росії: Світан назвав необхідну зброю, яка зможе діставати аж до Уралу  Зеленський хоче до зими відновити усі зруйновані енергооб'єкти, які можливо  Дощі, а подекуди навіть грози: якою буде погода в Україні 13 червня  Синоптик попередив про небезпечні й стихійні явища – прогноз погоди в Україні на 13 – 16 червня  Саміт миру по Україні. Хто зі світових лідерів приїде до Швейцарії, а кого точно не будевсі новини дня
Політика
Україна
14.09.2023 563

Гоша Куценко зрадив Україну та приїхав до окупованого Донецька розважати російських загарбників

Уродженець Запоріжжя поїхав читати вірші на пропагандистському концерті.

363dfd23b441770e97d5c00fcf2f5b4d_14.09.23

Актор Гоша Куценко, який народився в Запоріжжі та навчався у Львові, зрадив батьківщину та перейшов на бік окупантів. Пише ТСН. 

Зрадник днями приїхав до окупованого Донецька, де розважав поплічників путіна та російських загарбників. Разом з Григорієм Лепсом, Дмитро Дюжевим, Родіоном Газмановим та іншими пропагандистами Куценко виступив на концерті з нагоди "80-х роковин від Дня визволення Донбасу".

Росіяни влаштували справжній шабаш у меморіальному комплексі "Саур-Могила", на якому вихваляли РФ та хизувалися тим, що вбивають українців.

Куценко ж зачитав перед окупаційними військовими вірш "Земли потрескавшейся корка" російського поета Костянтина Ваншенкіна. Під час виступу горе-актора за його спиною транслювалися кадри з загарбниками, які прийшли на українську землю.

Зазначимо, що Гоша, або ж справжнє ім'я Юрій, Куценко народився та виріс у Запоріжжі. Закінчував навчання майбутній зрадник в одній вз львівських гімназій, коли його родина переїхала до міста. У Львові ж Куценко отримав освіту в політехнічному виші.

З початком повномасштабної війни в Україні актор записав відео в Instagram, в якому заявив, що йому "боляче" від того, що відбувається.

"Розум не розуміє, що відбувається. Серце обливається кров'ю. Там, де зараз іде війна, я там народився й виріс. Мені дуже боляче", - сказав Куценко.

Нагадаємо, що 2018 року актор потрапив до списків "Миротворця" через те, що відвідував окупований Крим через заборонені пункти пропуску.

Оценка материала:

5.00 / 2
Гоша Куценко зрадив Україну та приїхав до окупованого Донецька розважати російських загарбників 5.00 5 2
Політика / Україна
14.09.2023 563
Еще материалы раздела «Україна»