<
НОВИНИ ДНЯ: Є небезпека та ризики: у Гідрометцентрі спрогнозували погоду до кінця травня  В Україні запровадять QR-код замість військового квитка – Арахамія  Як зробити ідеальну тортилью на сніданок: рецепт від фудблогерки  Багато сонця і тепла, подекуди – трохи дощів: прогноз на середу  Шоколадна криза в Україні: наскільки здорожчають солодощі та чого очікувати  В яких областях найбільше ухилянтів і скількох вже доправили до ТЦК – дані Нацполіції  Ситуація не дуже хороша: синоптик про дощі в Українівсі новини дня
Політика
Україна
14.09.2023 396

З'явились фото підбитого у Севастополі корабля РФ

Збройні сили України завдали удару по порту в окупованому Севастополі. В результаті цього уражено великий десантний корабель та пошкоджено підводний човен РФ.

2404_1_14.09.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал "Кримський вітер".

В мережі з'явились перші фото зруйнованих російських кораблів. Можна помітити, що попри те, що на вулиці вже день - на судні все ще видніється дим.

Також можна помітити, що російський корабель зазнав значних руйнувань.

Водночас у міноборони РФ підтвердили інформацію про влучання у два кораблі. Там також заявили, що планують повністю відновити їх найближчим часом. Однак варто зауважити, що подібні заяви РФ часто мають розбіжності з реальністю, тому, що ремонтувати втрачену техніку росіяни не поспішають.

Нічний удар по Севастополю

Цієї ночі, 13 вересня, в тимчасово окупованому Севастополі пролунали вибухи. Через деякий час в Міністерстві оборони Російської Федерації заявили про атаку нібито 10 крилатих ракет по судноремонтному заводу ім. С. Орджонікідзе у Севастополі, 7 з яких збили. Зокрема терористи звинуватили Україну в атаці на кораблі Чорноморського флоту безекіпажними катерами.

Внаслідок нічної атаки уражено великий російський десантний корабель. Також пошкоджено підводний човен РФ.

Більше про нічні події у Севастополі та пошкодження кораблів - у матеріалі РБК-Україна.

Оценка материала:

5.00 / 1
З'явились фото підбитого у Севастополі корабля РФ 5.00 5 1
Політика / Україна
14.09.2023 396
Еще материалы раздела «Україна»