<
НОВИНИ ДНЯ: Не лише Донбас: Павлюк назвав регіон, який є ціллю Кремля  Багато дощів з грозами. Синоптики дали прогноз на 6 травня в Україні  "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травнявсі новини дня
Політика
Світ
14.09.2023 307

Чим Китай, КНДР і Росія вирішили лякати світ: аналітикиня про “путінську” логіку

Від кремлівського диктатора постійно лунають суперечливі заяви.

e1e720aea02f7fb38d7c0df27b51e0fb_14.09.23

Росія може налякати світ лише ядерною зброєю. Але зробити це буде важко, тому що були підписані домовленості про те, що зброя нібито “знищена”. Погрожуючи світу, РФ таким чином лише вкотре підтвердить, що Путін не договороспроможний.

Таку думку висловили в ексклюзивному інтерв’ю для ТСН.ua політична аналітикиня Ольга Курносова.

“КНДР і РФ не можуть нічого іншого, крім як лякати світ. Китай дійсно має другу економіку за об’ємом у світі і величезні людські ресурси. А чим Росія сьогодні може налякати світ, крім ядерної зброї? Великою мірою, нічим. Можливо, ще якоюсь зброєю масового ураження”, — говорить аналітикиня.

“Але Росії важко лякати, тому що були підписані домовленості, що все нібито “знищено”. Тому говорити про те, що щось ще є, вони не будуть. Бо таким чином підтвердять вкотре, що Путін не договороспроможний, він не виконує жодні міжнародні домовленості, які сам підписує”, — зазначила Ольга Курносова.

“Тому навіть якщо подивитися на його виступ під час конференції, там є, на мою думку, ознаки шизофренії. Тому що суперечливі заяви — з одного боку, він говорить, що СРСР зробив помилку, ввівши війська в Угорщину та Чехословаччину, а воювати з Україною можна. Я не бачу тут логіки. Але це Путін, у нього своя путінська логіка”, — прокоментувала аналітикиня.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чим Китай, КНДР і Росія вирішили лякати світ: аналітикиня про “путінську” логіку 5.00 5 2
Політика / Світ
14.09.2023 307
Еще материалы раздела «Світ»