<
НОВИНИ ДНЯ: США попередили, що Грузія ризикує зв'язками з НАТО та ЄС через закон про іноагентів  В частині України втримається справжнє травневе тепло: прогноз погоди на 3 травня  Проблема хрущівок в Україні. Які варіанти рішення розглядають у парламенті  "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильно  Новий закон про мобілізацію: для українців можуть змінитися правила перетину кордону  В Україну насуваються заморозки у Великодні дні  "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвихвсі новини дня
Політика
Світ
14.09.2023 314

Росії не вистачає зброї, тому Путін відчайдушно шукає “друзів” — думка аналітикині

РФ не вистачає власних потужностей для виробництва зброї.

0594325e000502a9daa832ea8884cd45_14.09.23

Росія має проблеми з озброєнням, тому Путін шукає підтримки серед своїх партнерів — Китаю та Північної Кореї. А Іран вже не вважається в РФ таким надійним, як раніше.

Таку думку висловили в ексклюзивному інтерв’ю для ТСН.ua політична аналітикиня Ольга Курносова.

“Ми бачимо, що в Росії є проблеми з озброєнням. Цілком очевидно, що навіть якщо ракети ще є, їх точно менше, ніж Путіну хотілося б”, — каже аналітикиня.

“Зрозуміло, що “шахедів”, скоріш за все, достатньо. Але, знову ж таки, Іран періодично то взагалі відмовляється від того, що надає РФ зброю, то починає взагалі відмовлятися від взаємодії з Росією, то починає підтримувати Україну. Тому Іран, я думаю, сприймається Кремлем, як ненадійний партнер”, — зауважила вона.

“Китай, звісно ж, зброю постачати теж не хоче. А власних потужностей з виробництва зброї для війни Росії точно не вистачає. Тому вони шукають постачальників зброї, можливо, навіть в тому числі зворотньої закупівлі того, що свого часу Радянський союз постачав Північній Кореї”, — резюмувала Ольга Курносова.

Раніше ми писали, що Росія може налякати світ лише ядерною зброєю. Але зробити це буде важко, тому що були підписані домовленості про те, що зброя нібито “знищена”. Погрожуючи світу, РФ таким чином лише вкотре підтвердить, що Путін не договороспроможний.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росії не вистачає зброї, тому Путін відчайдушно шукає “друзів” — думка аналітикині 5.00 5 1
Політика / Світ
14.09.2023 314
Еще материалы раздела «Світ»