<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні планують підвищити вимоги до проектної документації на будівництво: що змінюється  Фінансовий гороскоп на травень 2024 року  Супутникові знімки показали кількість бомбардувальників на російському аеродромі "Моздок"  Без опадів і тепло до +25: прогноз погоди в Україні на 1 травня  ПриватБанк обязали уплатить в бюджет рекордную сумму дивидендов  Збитки від шахраїв значно зросли: найпопулярніші схеми з платіжними картками  Ексклюзивний прогноз погоди на травень: чи можливі ще заморозки і чого очікувати на Великденьвсі новини дня
Політика
Україна
15.09.2023 580

У Чорному морі ЗСУ потопили російський катер "Тунець" — ВМС

Росія продовжує зазнавати втрат у Чорноморській акваторії.

e6d5c0d25892176fa69e5c8ef433538d_14.09.23

У північно-західній частині Чорного моря українські воїни знищили ще один ворожий катер типу КС-701 "Тунець". Пише ТСН. 

Про це 13 вересня повідомили у Військово-морських силах ЗСУ.

"В північно-західній частині Чорного моря Силами оборони Півдня знищено ще один ворожий катер типу КС-701 “Тунець”. Разом до Перемоги! Слава Україні!" - написали у ВМС.

Слід зазначити, що потоплений катер має 8,8 м завдовжки, 2,5 м завширшки, а висота борту – 1,2 м. Він може вміщувати до 6 осіб, екіпаж складається з однієї людини.

Останні втрати росіян у Чорному морі

На початку місяця російські окупанти намагались висадитись у північно-західній частині Чорного моря. За словами керівниці об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталії Гуменюк, тоді українські військові знищили катер та 6 росіян.

Крім того, 13 вересня Україна успішно атакувала російський підводний човен та великий десантний катер у тимчасово окупованому Севастополі. Звуки вибухів було чутно у районі морського заводу імені Орджонікідзе.

Пізніше в ГУР підтвердили ураження кораблів Чорноморського флоту РФ, зокрема великого десантного корабля "Мінськ" і підводного човна "Ростов-на-Дону".

Оценка материала:

5.00 / 1
У Чорному морі ЗСУ потопили російський катер "Тунець" — ВМС 5.00 5 1
Політика / Україна
15.09.2023 580
Еще материалы раздела «Україна»