<
НОВИНИ ДНЯ: Danone виходить з ринку Росії  Справжнє тепло повертається: синоптики потішили прогнозом погоди на 20 травня  "Найкращий боєць у сучасній історії": реакція боксерського світу на перемогу Усика над Ф'юрі  Переговори України і Росії: Путін зробив нову заяву   В ISW назвали проблему, що не дозволяє ЗСУ припинити обстріли Харкова  Прогноз погоди в Україні на 20 травня: де буде дощити  Трамп вимагає у Байдена пройти перевірку на наркотики перед дебатамивсі новини дня
Політика
Україна
15.09.2023 344

Вибори під час війни: соціолог повідомив, як українці ставляться до голосування

Переважна більшість громадян України не вважатимуть такі вибори чесними.

47d49daa55853d92df7531658621cef2_15.09.23

Більшість українців скептично налаштовані на проведення виборів під час війни. Пише ТСН. 

Про це повідомив виконавчий директор Київського міжнародного інституту соціології Антон Грушецький в ефірі "Еспресо".

За його словами, громадяни за вибори після перемоги у війні.

"90% українців проти проведення виборів. Вони вважають, що вибори мають бути проведені після перемоги", - заявив Грушецький.

Вибори під час війни, за словами експерта, спричинять питання щодо їхньої сумнівної легітимності та прозорості результатів. Люди скептично ставляться до дистанційного голосування.

"Якщо вибори проводити, скажімо, через "Дію", багато людей вважатимуть, що дані можуть бути фальсифікованими, спотвореними, і це буде підривати легітимність. Влада, яка моніторить це питання, повинна це усвідомлювати", - розповів Грушецький.

Тим часом український експерт назвав умови та ймовірний термін завершення війни в Україні. За його словами, існують сумніви, що вона закінчиться навіть 2024 року.

Оценка материала:

5.00 / 1
Вибори під час війни: соціолог повідомив, як українці ставляться до голосування 5.00 5 1
Політика / Україна
15.09.2023 344
Еще материалы раздела «Україна»