<
НОВИНИ ДНЯ: Опади та до + 25°С: прогноз погоди по Київщині на 16 червня  Наступ чи оборона: що українці думають про стратегію у війні з Росією  Більше сонця та до +33°C: прогноз погоди в Україні на тиждень із 17 червня  У неділю дощу не прогнозують лише на заході України  На вихідних погода в Україні почне змінюватися   На вихідних в Україні дощитиме майже в усіх областях  Перед вихідними в Україні знову задощить, - прогнозвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
15.09.2023 539

Україну накриють дощі з грозами

Якою буде погода в Україні?

Синоптик Наталія Діденко розповіла, якою буде погода в Україні у п'ятницю, 15 вересня. 

Як передає "Хвиля", про це вона повідомила на своїй сторінці у Фейсбук

Так, за словами Діденко, атмосферний фронт із заходу Європи вже в Україні.

"Дощі почалися у західних областях, протягом сьогоднішнього дня вечора опади поширяться у східному напрямку", - зазначила синоптик.

При цьому вона зазначила, що 15 вересня дощі, іноді з грозами пройдуть у східній частині, місцями у центральних областях та локально на півдні України. Грози можуть супроводжуватися поривчастим вітром.

"А ось у західних та північних областях, а також у Вінницькій області завтра вдень дощі припинятимуться, затримаються лише найближчої ночі", - спрогнозувала синоптик.

Температура повітря найнижчою очікується у п'ятницю у Чернігівській, Полтавській, Сумській, Харківській, Донбасі, +18+20 градусів. На решті території передбачається +20+24 градуси, не спекотно. Лише в Одеській, Миколаївській, Херсонській та Криму затримається літня температура повітря +25+29 градусів.

До Києва вже 14 вересня ввечері та найближчої ночі прийде до столиці дощ і погримить гроза, завтра вдень опади припиняться. Температура повітря за фронтом знизиться і становитиме максимально 15 вересня лише +20 градусів.

Раніше українців попередили про аномальну осінь.

Оценка материала:

5.00 / 2
Україну накриють дощі з грозами 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
15.09.2023 539
Еще материалы раздела «Суспільство»